Benone Sinulescu a fost acuzat că și-a ucis soția. Cine e singura femeie pe care a iubit-o

Ne-a obișnuit să îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze, chiar dacă viața nu a fost întotdeauna blândă cu el. Este vorba de Benone Sinulescu, cel care ne încântă cu muzica și energia lui. Puțini știu ce dramă uriașă l-a marcat pe îndrăgitul artist, care a fost acuzat că și-a ucis soția.

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Născut în 1937, pasiunea pentru muzică a descoperit-o de la vârste fragede. Așa se face că a făcut o carieră din plăcerea de a cânta. A fost recunoscut pentru muzica sa, dar și pentru colaborările sale cu alți artiști extrem de apreciați de public, precum Irina Loghin.

Benone Sinulescu a fost acuzat că și-a ucis soția

Puțini știu, însă, drama din spatele artistului Benone Sinulescu. Acesta a fost acuzat că și-a ucis soția. Acuzația l-a marcat extrem de tare pe artist, fiind un lucru cât se poate de fals.

Pentru Benone Sinulescu, Elena este dragostea vieții lui. Cei doi au o relația de peste 40 de ani. Artistul a trecut cu greu peste zvonurile că ar fi comis o crimă. S-a spus că și-ar fi ucis soția cu toporul, potrivit Click.

De asemenea, au existat zvonuri că artistul a făcut pușcărie sau că ar avea doar un plămân. Pentru toate aceste vorbe grele, Sinulescu a reușit să găsească puterea de a trece peste răutățile spuse de oameni, fără nicio justificare.

”Oamenii au o imaginație bolnavă. Nici azi nu știu cine a scornit toate acestea… S-a spus despre mine că mi-am omorât soția cu toporul, că am doar un plămân sau că am făcut pușcărie. Veneau la mine la spectacole și ziceau ”cămașa aceasta o am de la tine, de când am făcut pușcărie. Tu dormeai în patul de jos, iar eu în cel de deasupra”. Spuneau asta de față cu mulți oameni. Poate unii chiar au crezut! Alții afirmau că mă cunosc din armată, ori eu nici nu am făcut armata!”, a povestit artistul Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu, despre singura femeie pe care a iubit-o

Artist extrem de charismatic, Benone Sinulescu a avut parte de-a lungul timpului de multe admiratoare, însă în inima lui a avut loc de o singură iubire. Artistul a iubit și iubește aceeași femeie de zeci de ani, să tot fie 40. Este vorba de Elena, absolventa de Chimie Alimentară, cea care i-a fost mereu aproape.

Pe dragostea vieții sale a cunoscut prin artista Ileana Sărăroiu, la masă, după un spectacol.

BENONE SINULESCU – CAFENEAUA ADEVARUL

”Este vorba despre Elena, absolventă de Chimie Alimentară. Leni mi s-a părut o ardeleancă mai… băţoasă, s-a ţinut tare. Un an de zile am încins telefoanele cu vorbuliţe multe şi de toate genurile, dar şi cu oprelişti”, a mărturisit Benone Sinulescu.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com