Benone Sinulescu în stare gravă! Artistul a fost găsit inconștient

O veste tristă din lumea artiștilor. Benone Sinulescu este în stare gravă. Potrivit informațiilor pe care le avem, artistul a fost găsit inconștient în casă. Vestea tristă despre starea de sănătate a artistului a fost dată de către fostul impresar al lui Benone Sinulescu.

a

Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în locuința sa

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a făcut anunțul trist despre acesta. Ionuț Pavel a declarat că Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă, joi, 8 iulie 2021. Acesta a transmis un strigăt de ajutor pentru salvarea marelui artist.

Din nefericire, starea artistului nu este una bună. Se pare că Benone Sinulescu este internat la o clinică de îngrijiri paliative.

Ce ştim din sursele noastre, pentru că nu am vorbit cu familie, lui `nea Beni i-a fost foarte rău şi, paradoxal, în loc să ajungă la un spital de urgenţă a fost dus la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad, dar acolo nu există medicină de urgenţă. Nu putem să aşteptăm ca omul acesta să moară într-o clinică de lux aşa, pur şi simplu, a declarat fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, sâmbătă, la Antena 3.

Benone Sinulescu a început să se simtă tot mai rău în urmă cu un an, dar din cauza pandemiei a fost departe de medici. Ulterior a ajuns la un specialist din Timișoara care i-a fost schimbat tratamentul, iar apropiații lui sperau că se va face bine.

Nu a fost așa, cel puțin, nu pe termen lung. Joi, artistul a fost găsit inconștient în locuința sa. Benone Sinulescu a fost internat la o clinică de îngrijiri paleative de lângă Arad. Fostul lui impresar spune că nu înțelege de ce nu a fost dus la urgențe, așa cum se întâmplă în astfel de cazuri.

Tot acesta a spus că apropiații lui Benone Sinulescu știau că acesta nu se simte bine, de un an, însă au ținut totul departe de presă pentru a nu-i păta imaginea artistului.

Din primele informații se pare că artistul a făcut un accident vascular cerebral.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com