Bianca Adam, alias Tequila, bătută în parcare de un dezvoltator imobiliar. Ce chin a îndurat

Bianca Adam, care în mediul online este cunoscută sub numele Tequila, a fost victima unei agresiuni cumplite în plină stradă. Vloggerița a povestit totul pe canalul ei de YouTube. „N-am să răspund la ură cu ură”.

Bianca Adam a fost agresată fizic pentru un motiv care nu justifica sub nicio formă asemenea comportament. Tânăra a depus plângere la poliție și așteaptă ca autoritățile să-i facă dreptate. 

Adevărata putere înseamnă să știi să-ți gestionezi puterea. Eu acum aș putea să răspund la ură cu ură. Să vă dau numele, Facebook-ul, afacerea acestui agresor, ca să vă țin departe de el. Doar că asta e departe de valorile mele morale”, își începe Tequila povestea.

Vloggerița a povestit că totul necazul i s-a tras după ce a parcat în locul nepotrivit. Din cauza lucrărilor de reparații de pe strada ei, tânăra nu și-a putut folosi locul de parcare, așa că a căutat altul.

Dezvoltatorul blocului meu m-a sunat și m-a rugat să-mi mut mașina și să o pun în fața sălii de fitness și, dacă cineva îmi zice ceva, să spun că el mi-a zis să o las acolo”, continuă Tequila, care și-a lăsat numărul de telefon în parbriz, pentru orice eventualitate.

„Eventualitatea” s-a produs și cineva a sunat-o să coboare să-și mute mașina fiindcă „mi-ai spart marmura”. Persoana respectivă, tot dezvoltator imobiliar, însă al altui bloc, o făcuse vinovată de ciobirea unei bucăți de marmură de la intrarea în sala de fitness.

.

Limbajul folosit de bărbatul de la telefon a speriat-o pe Tequila, care și-a sunat mama și propriul dezvoltator imobiliar pentru a-i anunța în ce situație se află. Când a coborât să vadă ce anume i se impută, bărbatul a devenit agresiv. I-a smuls telefonul din mâini, a lovit-o, l-a lovit și pe Brandi, vloggerul care coborâse în stradă odată cu ea.

A sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mână (…) Eu nu mai aveam telefon în momentul ăla, moment în care eu am scos spray-ul, el îl ataca e Brandi, l-am spray-at (…) Am fugit foarte tare în momentul ăla, iar el cu telefonul meu a aruncat foarte puternic în Brandi și i-a spart capul. Eu am fugit în magazinul de lângă, magazinul care aparține blocului, să cer ajutor. Am rămas fără telefon, mi-au căzut cheile de la mașină (…)”, a dezvăluit Tequila.

Tânăra a povestit că a cerut ajutor de la oamenii care se aflau în magazinul de lângă bloc, însă nimeni nu a intervenit nici să-i dea un telefon pentru a suna la poliție.

Tequila crede că reacția impasibilă a celor din jur se datorează faptului că ea avea o ținută „de stradă”, ce nu le inspira încredere. 

Eram îmbrăcată foarte sport. Efectiv, ca pe acasă, plus un hanorac. Chestia asta a dăunat cel mai mult, având în vedere stereotipurile care există în țara noastră. O să vă explic cum am mers, o jumătate de oră, în tot carrtierul și am cerut ajutor și absolut nimeni nu mă ajuta”, a spus cu ochii în lacrimi, Tequila.

Fiindcă nimeni nu intervenea, de teamă că agresorul i-ar putea face rău lui Brandy, Tequila s-a întors să-i caute și să-și ajute prietenul. Atunci, agresorul s-a dezlănțuit.

Mă trezesc cu el, un metru optezeci de om, mă trezesc că iese cu un fier de 2-3 metri, din ăla de construcții. Din ăla de se pune la bazele blocului (…) că înjură și aleargă spre mine cu el și mi-l înfige, efectiv, în picior, dă cu toată forța lui.

Incidentul s-a petrecut la 26 mai, în jurul orei 13.00, iar vloggerița a reușit să recupereze, din telefonul distrus, tot ce a flmat pe ascuns în acea zi. Ea le-a prezentat poliției și speră să i se facă dreptate. Imaginile AICI.

Fotografii: @bieadam

Sursa: protv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com