BIANCA COMĂNICI, DESPRE DEZAMĂGIRILE ÎN DRAGOSTE. CUM A DESCOPERIT BRUNETA CĂ A FOST ÎNŞELATĂ DE FOSTUL IUBIT

Bianca Comănici a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la „Puterea Dragostei”, cu ajutorul fanilor săi reuşind să câştige două sezoane ale emisiunii. Deşi pe plan profesional lucrurile merg foarte bine pentru brunetă, pe plan sentimental aceasta a avut parte de multe dezamăgiri. În emisiunea pe care o prezintă alături de Ștefan Ciuculescu, tânăra a dezvăluit cum a aflat faptul că este înşelată.

a

Pe vremea când avea doar 17 ani, Bianca Comănici a trecut printr-un moment dureros chiar de Crăciun. La momentul respectiv, bruneta avea o relaţie cu un băiat de care a decis să se despartă în acea seară.

Totul a pornit de la faptul că tânara trebuia să se întâlnească cu el cu o zi înainte, însă acesta nu s-a mai prezentat.

Deşi suferea din cauza iubitului său, bruneta a decis să iasă din casă şi a mers într-un club, acolo unde a cunoscut o fată căreia i-a povestit prin ce trecea.

Acum, Bianca mărturiseşte că îi pare rău pentru că a avut încredere în respectiva fată, pentru că aceasta a decis să formeze un cuplu cu fostul său iubit, în ciuda tuturor lucrurilor pe care bruneta i le spusese despre băiat.

Cum a descoperit bruneta că a fost înşelată de fostul iubit

„Părinții mei lucrau de sărbători, nu prea stăteam cu ei. Pot să îți zic o întâmplare, mai mare fiind, în jur de 17 ani. M-am pregătit pentru club. M-am aranjat frumos. Ce crezi că făceam eu de Crăciun? Sufeream după fostul meu prieten. Puteam să urmăresc fiecare mișcare a lui, dacă se plimba, dacă asculta muzică, cu cine era. În Ajun trebuia să ne vedem, dar nu mi-a mai răspuns la telefon.Mă duc în club, acolo cunosc o fată, o știam. I-am spus supărările mele legate de iubitul meu. L-am căutat, m-am uitat pe hartă și am văzut că nu mai e lângă mine, s-a dus la alt club.

După, iar a dispărut locația, se vedea un sat de lângă Tecuci. Îi dau mesaj, îl întreb dacă vrea să e întâlnim. El mi-a spus că nu e în oraș, dar pe locație îmi arăta că minte. Am văzut exact unde mergea mașina. Îi spun prietenei respective că ne-am certat, că îl iubesc. Mi-a spus că se rezolvă, să stau liniștită. Când ajung acasă, la 4 dimineața, văd că dispare locația. Ceva mi s-a părut putred, de atunci n-a mai apărut. I-a spus fata, că ea după s-a combinat cu el. Nu vă spuneți secretele niciodată nimănui”, a spus Bianca Comanici, în emisiunea Bărbați vs Femei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com