BIANCA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI S-A ÎNTORS ÎN BRAȚELE FOSTULUI IUBIT, CARE A MINȚIT-O


Bianca de la puterea Dragoste sezonul 3 s-a împăcat cu fostul iubit, cel de care se despărțise cu o lună înainte de participarea la emisiunea din Istanbul.

a

Când a intrat în emisiune, Bianca le-a dezvăluit colegelor sale că abia s-a despărțit de iubitul său.

”Am avut un iubit un an și jumătate, a trecut o lună de la despărțire și cred că încă mai sufăr”, a mărturisit Bianca la Puterea dragostei, lăsând să se înțeleagă că fostul său iubit a mințit-o și că din acest motiv nu mai este cale de împăcare între ei.

„Pentru mine a fost un test”

Tânăra n-a rezistat mai mult de trei săptămâni în competiția din Turcia,  când a ajuns în țară și-a pus ordine în sentimente și-a sunat fostul iubit cu care are acum din nou o relație.

”E o relație la început. Nu am arătat pentru că nu știu exact ce va fi. Am fost împreună cu el și înainte. Când am ieșit din casă, eu l-am căutat. Pentru mine a fost un test, mi-am dat seama că nu e nimeni să-mi placă, așa că atunci când m-am întors mi-am dat seama pe cine vreau cu adevărat”, a spus acum Bianca de la Puterea Dragostei într-un live la WOWNews.ro

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com