BIANCA DRĂGUȘANU A GĂSIT O SACOȘĂ CU 21.000 DE EURO ÎNTR-UN MALL DIN CAPITALĂ. GESTUL PE CARE BLONDINA L-A FĂCUT IMEDIAT DUPĂ

Bianca Drăgușanu (40 de ani) a avut parte de o experiență inedită în această dimineață. Pe rețelele de socializare, blondina a povestit faptul că a găsit o sacoșă în care se aflau 21.000 de euro și un pașaport. Iată gestul pe care l-a făcut, la scurt timp după ce a găsit bunurile pe o tejhea a unui local din Mall Băneasa.

a

În această dimineață, Bianca Drăgușanu se afla într-un mall din Capitală. Blondina și o prietenă apropiate de-ale ei au găsit, pe tejgheaua dintr-un local din Mall Băneasa, o sacoșă care conținea suma de 21.000 de euro și un pașaport. Acestea au sunat imediat la poliție, pentru a raporta punga plină cu bani. Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a mărturisit faptul că, întâmplător, cunoștea persoana care își uitase bunurile în localul respectiv.

Bianca Drăgușanu a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în această dimineață

Pe rețelele de socializare, blondina a povestit despre experiența pe care a avut-o în această dimineață.

”Breaking news! Vreau să vă povestesc ce mi s-a întâmplat astăzi, chiar de la primele ore ale dimineții. Am venit în Mall Băneasa, unde m-am întâlnit cu prietena mea Andreea și ne-am oprit să ne luăm un croissant și o apă. Prietena mea a găsit pe tejgheaua de la magazin o pungă cu 21.000 de euro. Prietena mea a sunat la poliție, bine înțeles, după ce mi-a cerut sfatul. Știu că pare un pic de telenovelă, dar așa este, a sunat la poliție și, întâmplător sau nu, cunoșteam cetățeanul din pașaport, pentru că în pungă era un pașaport. Și cunoșteam cetățeanul.

Ca să vedeți că nimic nu este întâmplător în lumea asta, pentru că, acum trei luni, după o petrecere, eu cu prietenele mele am luat cina la un restaurant din Capitală unde acest domn a venit însoțit de fiica lui de 21 de ani care îmi era una dintre fane și îmi adora rochiile și mi-a cerut, politicos, să facem schimb de numere de telefon, pentru că fiica lui îmi iubește foarte mult rochiile și și-ar dori foarte tare să îi fac niște rochii și să o consiliez pentru următoarele evenimente.

Așadar, am sunat la poliție, a venit poliția, aveam numărul de telefon al omului. A venit omul și, de aici, întreaga procedură. A trecut să plece la poliție, să își recupereze banii. Una peste alta, vreau să vă arăt eroina zilei! (n.r. prietena ei, Andreea). Și noi considerăm că astăzi am făcut o faptă bună pentru care nu ni s-a spus nici măcar «mulțumesc». Concluzia zilei: eu cred că viața ne răsplătește oricum și cred că faptele bune se întorc înzecit înapoi”, a povestit Bianca Drăgușanu pe Instastory.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com