BIANCA DRĂGUȘANU A IEȘIT LA ATAC! A REUȘIT SĂ ÎI PRINDĂ PE DOI DINTRE BĂRBAȚII CARE AU AMENINȚAT-O. „NU SE MAI POATE AȘA CEVA”

Bianca Drăgușanu a trecut printr-o sperietură zdravănă. Vedeta a fost sunată și amenințată de trei bărbați. Însă în momentul în care discuția a ajuns la fetița sa a luat imediat atitudine și a reacționat. Mai mult, blondina a reușit chiar să îi prindă pe doi dintre bărbații care au amenințat-o.

Fosta parteneră a lui Alex Bodi a trecut prin clipe de spaimă după ce a fost sunată și amenințată de către trei bărbați, unul dintre aceștia spunându-i că va intra în casă peste ea și micuța Sofia. Așa că, atunci când a auzit că și fetița ei este în primejdie, Bianca a luat atitudine. A mers la poliție și a raportat cele întâmplat și chiar a reușit să îi identifice pe doi dintre bărbați.

Blondina a fost mai ageră decât cei trei bărbați. Le-a salvat numerele de telefon și așa a reușit să descopere că doi dintre ei aveau cont de WhatsApp, unde la profil aveau fotografii cu ei. 

Doi dintre bărbați au fost identificați

Bianca Drăgușanu a reușit să îi identifice pe doi dintre cei trei bărbați folosindu-se de armele lor. Blondina le-a descoperit conturile de WhatsApp și și-a dat seama că a fost sunată de pe numere de telefon, cu abonament, lucru ce îi face foarte ușor de indentificat. 

 „Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii! Au și poză la WhatsApp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă?

Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie nu mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com