BIANCA DRĂGUȘANU A PRIMIT UN CADOU PENTRU SUFLET DE LA GABI BĂDĂLĂU. FOSTA PREZENTATOARE A ÎMPĂRTĂȘIT BUCURIA: “TIMP, ATENȚIE ȘI DRAGOSTE” - RADIO FX NET

BIANCA DRĂGUȘANU A PRIMIT UN CADOU PENTRU SUFLET DE LA GABI BĂDĂLĂU. FOSTA PREZENTATOARE A ÎMPĂRTĂȘIT BUCURIA: “TIMP, ATENȚIE ȘI DRAGOSTE”

Revenită în România din vacanța exotică în Maldive, Bianca Drăgușanu a primit un cadou pentru suflet de la Gabi Bădălău. Simțindu-se răsfățată și apreciată, creatoarea de modă a împărtășit bucuria pe care a trăit-o pe social media. Imaginea publicată de ea a fost însoțită de un mesaj în care a dezvăluit că darul l-a primit fără un motiv anume.

Gabi Bădălău, dar pentru suflet oferit iubitei sale

În vârstă de 38 de ani, Bianca Drăgușanu a primit în urmă cu câteva ore bune un buchet uriaș de trandafiri albi și roz de la iubitul său. Gestul lui Gabi Bădălău i-a bucurat enorm sufletul fostei prezentatoare, care l-a rugat să-i facă o fotografie cu superbele flori. După cum puteți oberva în imaginea de mai jos, cei doi erau în noul apartament pe care creatoarea de modă și l-a cumpărat de curând.

Fără să îl nominalizeze pe noul partener de viață pe contul ei de Instagram, Bianca Drăgușanu a așternut în limba engleză la descriere următoarele gânduri: “Time, attention and love. Spoiled. Blessed. Loved #bestisyettocome #happy #love #justbecause #is #tuesday #freedom #wild”. Mesajul scris se traduce astfel: “Timp, atenție și dragoste. Răsfățată. Iubită #CeEMaiBunUrmeazăSăVină #fericită #iubire #DoarPentruCă #este #marți #libertate #sălbatică)”.

În cadrul interviului oferit ieri la “Teo Show”, fosta soție a lui Alex Bodi a confirmat nunta cu fostul partener al Claudiei Pătrășcanu“Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit (…)”.

Bianca Drăgușanu a trecut prin două divorțuri

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com