Bianca Drăgușanu cere ajutorul poliției, după ce Alex Bodi s-a năpustit asupra ei: “Există organe competente să decidă asta”

Bianca Drăgușanu este într-un conflict de zile mari cu fostul ei soț, Alex Bodi, după ce acesta a început să o urmărească și să o terorizeze. Frumoasa blondină este urmărită mai mereu de acesta și nu îi dă pace deloc, motiv pentru care ea ar fi apelat la ajutorul organelor competente, pentru a scăpa de acest stres pe care i-l provoacă Alex.

Bianca Drăgușanu, urmărită peste tot de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu este în mare scandal cu Gabi Bădălău din cauza lui Alex Bodi. Fostul soț nu îi dă pace și o urmărește pe unde poate, încercând să o readucă în viața lui, după ce au divorțat cu mare vâlvă și și-au adus multe acuzații grave și jigniri.

După ce la petrecere i-a făcut toată noaptea dedicații și i-a oferit flori, acum o caută peste tot pentru a vorbi cu ea, având în vedere că încearcă să îl evite. După ce a aflat că este la coafor, a mers după ea și s-a năpustit asupra ei, când Bianca încerca să fugă spre mașină.

Când a ajuns la mașină, o implora să îl lase să intre pentru a discuta, dar blondina a făcut tot ce a putut pentru a scăpa de el.

Bianca Drăgușanu ar fi cerut un ordin de restricție

Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu fostul soț și are nevoie doar de liniște, pentru că ceea ce face el nu o interesează și nu sunt lucruri care să o afecteze și cărora să le acorde atenție, pentru că are alte chestiuni mult mai importante de luat în calcul.

Cât despre comportamentul lui Alex Bodi, ea spune că nu îl poate controla, dar există organe competente care pot lua măsuri. Astfel, a lăsat de înțeles că ar fi mers deja la poliție și ar fi depus o plângere pentru cele întâmplate, fiind posibil chiar să fi cerut un ordin de protecție pentru Alex.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

„Există organe competente să decidă asta. Nu mai vreau să fac deliciul publicului si să mai spun lucruri. Sunt sigură că toate problemele se vor rezolva, dar eu nu mai văd probleme esențiale. Eu vreau să am o viață liniștită și frumoasă, iar lucrurile ar trebui să se rezolve.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com