Bianca Drăgușanu, copilărie grea. Sărăcia a marcat-o pe blondină: “Nu aveam casă…”

Bianca Drăgușanu este acum una dintre cele mai cunoscute femei din România. Ajunsă la 32 de ani, are o situație materială foarte bună și își poate cumpăra tot ce își dorește. Totuși, lucrurile nu au stat mereu la fel de bine, iar copilăria a fost cu adevărat una traumatizantă din cauza lipsurilor. Bianca nu avea o casă a ei, dormea într-o cameră cu tatăl și mânca pe apucate.

Bianca Drăgușanu, crescută cu greu de tată

Bianca Drăgușanu este celebră acum și produce mulți bani, dar lucrurile nu au stat mereu la fel. Chiar dacă acum afişează un zâmbet larg, este înconjurată de maşini de sute de mii de euro și are haine scumpe, copilăria ei a fost una grea, marcată de multe lipsuri.

După ce părinții s-au despărțit, Bianca și sora ei au rămas cu tatăl lor. Chiar dacă mama lor a cerut custodia, instanța a decis ca cele două să rămână la tatăl lor pentru că așa își doreau ele. Radu Drăguşanu a fost portar şi apoi maseur la Jiul Petroşani. El și Bianca au locuit într-o cameră din incinta unui stadion și nu au avut o casă normală.

Tatăl Biancăi nu a avut prea multe să-i ofere, dar a făcut multe sacrificii. I-a gătit la un aragaz improvizat, respectiv la un reșou și de multe ori nu avea ce să pună pe masă.

Bianca Drăgușanu avea doar o pereche de ghete

Bianca Drăgușanu afișează acum cele mai luxoase ținute și la rândul ei face haine care se vând cu mare succes. În trecut, ea a dus dorul multor lucruri, în special hainelor. De exemplu, iarna avea o singură pereche de încălțări, pe care o purta tot sezonul.

„În copilărie, am simţit aceste lipsuri pe care le simt şi ei. În prima parte a copilăriei mele am fost săracă. Nu aveam casă şi locuiam într-o singură cameră, în incinta Stadionului Jiul Petroşani, cu tatăl meu. Mâncam ceea ce el îmi gătea pe reşou… Aveam o singură pereche de bocanci, pe care i-am purtat mai multe ierni la rând şi care s-au dezlipit la un moment dat. Pot spune că acea perioadă a fost una tristă, nu am avut atunci norocul pe care îl au unii copii din ziua de astăzi. Nu am fost un copil orfan, dar mi-a lipsit enorm căldura familiei”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Pe lângă lucrurile materiale, i-a lipsit și cîldura familiei. Deși a încercat de mai multe ori să-i readucă împreună pe tatăl și mama sa, nu a reușit, lucru ce a marcat-o și a chinuit-o ani la rând.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com