BIANCA DRĂGUȘANU ÎI DĂ CLASĂ LUI GIOVANI BECALI, LA EL ÎN CARTIER! ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FIE MAFIOATĂ!

Bianca Drăgușanu i-a dat clasă lui Giovani Becali, la el în cartier! Fosta prezentatoare de la Kanal D nu a purtat mască de protecție și a întors bolidul pe linia dublă continuă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu faimoasa blondă “în acțiune”. Manevra executată în viteză de Bianca seamănă cu o scenă de film. Iar blonda a avut mare noroc că nu se afla niciun echipaj de Poliție prin preajmă.

Replica e patentată, Giovani a fost acela care a scos-o, cu ani în urmă, pe când o făcea pe haiducul prin ”jungla” românească… ”Asta înseamnă să fii mafiot!”, spunea agentul de jucători care ajunsese un nume cu greutate în sfera mondială. Anii au trecut, Giovani Becali a plătit pentru ceea ce magistrații au considerat că a greșit, evaziune, dar vorba rămâne. Doar că e cu ”schimbare de sex”.

A făcut-o de curând, pe străzile Capitalei. A tras stânga de volan, sigur, după ce s-a asigurat, dar linia continuă e, totuși, linie continuă! Ba încă și dublă! Dar ”asta înseamnă să fii… mafioată!” Iar bolidul dus a fost.

Bianca Drăgușanu întoarce pe linia dublă continuă! Are noroc, niciun polițist nu era în preajmă

Bianca Drăgușanu îi dă clasă lui Giovani Becali, chiar la el în cartier!

Bianca Drăgușanu – diva care a cam ținut mondenul ”în brațe” în ultima jumătate de an, cu bătăile de la Bodi, cu disputele cu Daria Radionova, iubita fostului soț, cu noua relație, Gabi Bădălău – avea să-și facă apariția în Pipera, domeniul unde greii joacă în liga fotbalului… Giovani, Victor, Gigi… Dar a apărut Bianca! Alături de fiica ei, diva a descins în restaurantul unei bune prietene, unde a petrecut aproape o oră. Îmbrăcată, ca de obicei, sexy, mulată, Bianca și-a luat fetița de mână și a tras către bolidul parcat în apropiere

Protectoare fată de micuță, dar… A uitat să-și tragă masca de protecție pe față. O amendă ar fi riscat fosta prezentatoare de la Kanal D pentru asta, dar pentru ceea ce avea să facă apoi, să taie fără nicio durere de cap linia continuă, permisul i-ar fi zburat imediat din buzunar. De altfel, cu mai mulți ani în urmă, Bianca a mai rămas fără carnet de conducere, tot pentru astfel de manevre riscante. Atunci, a depășit o coloană de mașini în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată. Acum însă avea să scape.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com