Bianca Drăgușanu nu mai rezistă! Blondina o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu

Scandalul continuă între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu. Cele două au în comun un singur lucru: pe Gabi Bădălău. Una l-a iubit, iar alta este complet îndrăgostită de el în acest moment. Cele două nu reușesc deloc să cadă la o înțelegere și Bianca se pare că a trecut la fapte: o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu.

a

Bianca și Claudia, scandal de zile mari

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu nu se suportă deloc și nu reușesc să cadă deloc la o înțelegere, deși nu ar mai avea nimic de împărțit. Cele două femei se atacă ori de câte ori au ocazia și aruncă vorbe grele una la adresa celeilalte.

Bianca a anunțat că nu mai poate accepta jignirile Claudiei, motiv pentru care a decis să treacă la fapte. Blondina a anunțat că vrea să o dea în judecată pe fosta soție a lui Bădălău și deja a vorbit cu avocații despre toate demersurile. Bianca Drăgușanu spune că a primit mai multe mesaje de amenințare, jignitoare și a fost atacată verbal și la TV de către Claudia.

Mai mult, Bianca spune că ea și Claudia nu ar avea nimic de împărțit. Așa cum a spus și Bădălău de mai multe ori, ea niciodată nu a avut statutul de amantă, pentru că atunci când a început să iasă cu diva nu mai avea niciun fel de relație cu soția sa.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com