BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ EPISODUL DE LA SALON! „NU EXISTĂ ÎMPĂCĂRI SAU ALTE LUCRURI”

Bianca Drăgușanu, primele declarații după episodul de la salon! „Nu există împăcări sau alte lucruri”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns din nou în atenția publicului. Ultimele întrevederi dintre cei doi au stârnit numeroase reacții, amintind de scandalurile și scenele ce au existat în trecut între cei doi foști parteneri. S-a vorbit chiar și despre o posibilă împăcare, însă Bianca Drăgușanu a negat cu tărie acest lucru.

„Mă privește pe mine, nu vreau să dau declarații. Nu vreau să mai fac deliciul publicului și să mai spun lucruri. Nu vreau să mai comentez nimic. Sunt sigură că toate problemele se vor rezolva, dar eu nu văd că există probleme esențiale. Eu vreau să am o viață liniștită și frumoasă și cred că lucrurile ar trebui să se așeze la un moment dat și fiecare să își vadă de treaba lui, pentru că nu există împăcări sau alte lucruri.

Toată lumea își vede de treaba lui și toată lumea trebuie să fie liniștită și împăcată cu situația. Nu există împăcări și nu vreau să existe nici certuri și nici scandaluri… Îmi pare rău că se vorbește atât de mult despre o chestie nesemnificativă și că se creează vâlva asta, nu știu de ce se exagerează așa de mult.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Xtra Night Show.

„Mi s-a spart un vas de sânge”

În cadrul interviului Bianca Drăgușanu a fost întrebată și despre ultimele intervenții estetice pe care le-a avut. Blondina a declarat că momentan este încă umflată și așteaptă să vadă rezultatel. Mai mult, se pare că aceasta a avut un accident ce și-a pus amprenta asupra ei, un vas de sânge i s-a spart la nivelul ochiului.

„Am o operație nouă la nas și probabil o sa vad rezultatele într-un an. E încă foarte umflat. Iar la ochi mi s-a spart un vas de sânge. Eu sunt o persoană activa și agitată, probabil asta este problema.”, a mai spus Bianca Drăfușanu, pentru Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, întâlnire de gradul zero

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost, încă o dată, protagoniștii unui episod ciudat în public. Alex Bodi ar fi venit peste Bianca în timp ce se afla la salon, în speranța că vedeta va vorbi cu el, dar efortul a fost în zadar.

Deși a întrebat-o de ce nu vrea să-i răspundă la telefon și ar fi încercat să stea lângă ea, Bianca nu ar fi vrut să-l bage în seamă, apoi a vrut să plece, dar Alex Bodi nu a lăsat-o și mai apoi a urmărit-o până în parcare.

În timp ce Alex Bodi i-a zis să „nu îl facă să alerge după ea”, Bianca a ajuns la mașină și s-a încuiat înăuntru. Câteva momente mai târziu, Alex Bodi ar fi încercat să forțeze portierele. A dat cu pumnul în bolidul vedetei, dar ea a pornit rapid și a plecat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com