Bianca Drăgușanu, probleme cu viitorii ei socri. Părinții lui Bădălău nu ar fi de acord cu sarcina

Bianca Drăgușanu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Se vorbește tot mai mult despre faptul că va deveni mămică pentru a doua oară și, de data aceasta, tatăl va fi Gabi Bădălău. Se pare că viitorii ei socri nu au primit deloc bine vestea, având în vedere că nu o au la suflet pe vedetă.

a

Bianca Drăgușanu, relație tensionată cu soacra

Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată deja în 10 săptămâni, dar nu a recunoscut nimic legat de această veste. Atât ea, cât și Gabi Bădălău refuză să facă declarații, deși este un eveniment de bun augur pentru o familie, mai ales pentru doi viitori părinți.

La fel de rezervați sunt și părinții lui Bădălău. Tatăl acestuia a fost contactat și a avut o intervenție la Antena Stars, unde a subliniat că nu are nicio urmă de dispreț sau ură pentru blondină și că tot ce își dorește este ca fiul său să ia decizii înțelepte. Acesta nu a comentat nimic despre eventuala sarcină, dar a accentuat faptul că fiul său ar trebui să își aleagă cu grijă viitoarea soție, o femeie care îi fie alături în orice situație.

Cât despre soacra Biancăi, aceasta ar fi declarat că nu o vrea deloc în familie și nici măcar nu ar avea-o la suflet pe blondină. Vedeta și-ar fi dorit ca mama iubitului său să o cunoască mai bine, să îi dea măcar o șansă, dar nu are de gând să cerșească atenția acesteia dacă ea nu i-o oferă de bunăvoie.

“Mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că daca ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea. Cum să mă suporte daca nici măcar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”, a mai zis ea într-un interviu online.

Bianca Drăgușanu ar fi făcu fertilizări costisitoare

Bianca nu a vorbit nimic despre sarcină, dar apropiații ei au început să o dea de gol imediat ce s-a deschis acest subiect. Cei care o cunosc spun că nu ar mai așteptat să rămână însărcinată pe cale naturală, motiv pentru care a apelat la fertilizarea in vitro pentru a-și îndeplini acest vis.

Aceste proceduri ar fi costat-o mult, în jur de 100.000 de euro și chiar i-ar fi adus gemeni. Blondina probabil că nu vorbește despre asta pentru că a mai pierdut sarcini în trecut, motiv pentru care vrea să fie sigură că lucrurile decurg normal.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com