Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună. Deși au spus că nu mai au nicio relație, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu pot sta departe unul de celălalt. Cei doi au fost surprinși în timp ce se îndreptau spre apartamentul fiului de milionar. Mai mult, cei doi păreau foarte fericiți.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună. În urmă cu câteva săptămâni, Gabi Bădălău anunța că nu mai are nicio relație amoroasă cu fosta soție a lui Alex Bodi, dar se pare că nu poate sta departe de Bianca Drăgușanu. Acesta anunța, în direct, în cadrul unei emisiuni TV că el și blondina au ales să meargă pe drumuri separe. Declarațiile fiului de milionar au venit la câteva ore după ce Bianca declara că se simte foarte bine în relația cu acesta. Ei bine, se pare că cei doi nu pot sta departe unul de celălalt. Paparazzi Cancan.ro, i-au surprins împreună, în timp ce se îndreptau spre apartamentul lui Bădălău. Potrivit imaginilor, se poate observa că între cei doi lucrurile sunt foarte bune, semn că iubirea dintre Bianca și Gabi nu a dispărut.

De-a lungul timpului, mulți s-au așteptat ca relația lor să fie una trecătoare, dar Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău demonstrează contrariul. De asemenea, nici Alex Bodi, fostul soț al blondinei nu a reușit să-i despartă, deși ar fi dorit să se împace cu aceasta. Între cei doi ar exista o conexiune extrem de puternică. Conform sursei citate, Gabi Bădălău ar fi decis să fie cât mai discret în ceea ce priveșe relația cu Bianca, cel puțin până se pronunță divorțul de Claudia Pătrășcanu.

Bianca Dragusanu, despre cea de-a treia căsătorie

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, a trecut prin două căsnicii eșuate, iar cea de-a doua, cu Alex Bodi a fost presărată cu momente cumplite. Blondina l-a acuzat pe afacerist că a agresat-o fizic și că a trecut prin momente dificile alături de el. Cu toate astea, Bianca este pozitivă și crede că a treia căsătorie va fi pentru totdeauna. ‘‘Viața este imprevizibilă. Când o să știu cu subiect și predicat ce se întâmplă în viața mea, o să zic. Până atunci este doar ceva frumos. Suntem doi oameni maturi și mi se pare ok să nu dau detalii pentru că viața este imprevizibilă. Nu știi ce se poate întâmpla în 2-3 zile. A treia oară o să fie cu noroc”, a spus Bianca Drăgușanu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com