Bianca Pop, dezvăluiri înfiorătoare despre momentul în care Emi Pian a fost înjunghiat: „S-au băgat oamenii să-i despartă”

Bianca Pop a făcut dezvăluiri înfiorătoare despre momentul în care Emi Pian a fost înjunghiat. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a povestit detalii îngrozitoare din cadrul scenelor de agresiune.

Clanul Duduianu este în doliu, după ce liderul lor, Emi Pian, s-a stins din viață. Pe numele său real, Florin Mototolea a murit după ce a fost înjunghiat. Din cauza rănilor, acesta nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Bianca Pop, dezvăluiri înfiorătoare despre momentul în care Emi Pian a fost înjunghiat

După ce și-a exprimat publicul regretul față de moartea lui Emi Pian, Bianca Pop a revenit cu noi declarații, dezvăluind detalii înfiorătoare despre momentul în care Emi Pian a fost înjunghiat.

Bianca Pop a povestit faptul că Emi Pian a murit după ce a luat parte la un joc de barbut. Potrivit spuselor cunoescutei brunete, o persoană a scos cuțitul la liderul Duduienilor, deși regretatul interlop și-a exprimat scuzele față de acesta.

„Au fost la barbut, știi că ei merg la barbut. Acolo, a venit cineva la el să îl întrebe dacă vrea să se împace cu altcineva. El a spus că nu și i-a răspuns urât. Acolo se afla și nepotul persoanei despre care a vorbit urât (n.r. Emi). Emi și-a cerut scuze, dar respectivul a scos cuțitul la Emi. S-au băgat oamenii să-i despartă”, a spus Bianca Pop pentru „Antena Stars”.

În continuare, Bianca Pop a susținut faptul că după ceva timp au ajuns la fața locului și rudele lui Emi Pian: Ciprian Pian și Grațian Pian. În acel moment, liderul clanului Duduianu a devenit mai curajos, iar între el și persoana care l-a amenințat cu cuțitul a început o altercație.

„Fiecare s-a dus la mașina lui să plece acasă, dar între timp au venit Ciprian Pian și Grațian Pian. Atunci, Emi a prins curaj și i-a spus: „Hai… afară să văd cine ești și ce poți!”, a continuat Bianca Pop.

În timpul scenelor de violență, Emi Pian a fost înjunghiat cu cuțitul la picior, iar acesta a pierdut foarte mult sânge. Astfel, ajuns la spital, regretatul interlop nu a mai avut nicio șansă la viață.

„Și nu știu ce altercație a fost între ei, cum s-au bătut, cum s-au tăiat, ce au făcut, pentru că Emi a fost tăiat la picior (n.r. artera femurală). În acest timp el a pierdut prea mult sânge. L-au adus la spital, a intrat în comă și s-a dus!”, a mai spus ea.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com