Bianca Rus, de urgență la spital. Dietele drastice au îmbolnăvit-o

Bianca Rus este una dintre cele mai apreciate interprete de la noi din țară. A devenit cunoscută pentru aparițiile sale de excepție, dar de și mai multă celebritate se bucură de când a participat la Bravo, ai stil! Celebrities, unde a provocat mari controverse. Artista a ajuns acum la spital, după ce a ținut mai multe diete drastice.

Bianca Rus a ajuns la perfuzii

Bianca Rus a slăbit considerabil în ultimii ani, după ce mulți au râs de ea că ar avea probleme cu greutatea. Aceasta a reușit să scape de 60 de kilograme și este acum într-o formă maximă, dar se pare că s-a ales și cu probleme de sănătate după ce a ținut mai multe diete destul de drastice.

Celebra artistă și fostă concurentă la Bravo, ai stil! a ajuns la spital zilele acestea, după ce s-a simțit foarte rău. Bianca Rus a spus că vara aceasta a slăbit foarte mult pentru că a neglijat recomandările doctorilor în urma intervenției la stomac și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Artista nu prea a mâncat în ultima perioadă și spune ea că nici poftă de mâncare nu a prea avut în ultima perioadă, cam toată vara. Aceasta s-a ales cu o anemie severă, iar acum trebuie să fie foarte atentă la sănătatea ei, pentru că lucrurile se pot agrava de la zi la zi, dacă va continua să fie ignorantă. Nu a mai avut probleme până acum, dar acum a ajuns la perfuzii.

„Eu trei ani am fost perfect sănătoasă. Acum am dat puțin jos, am 50 de kilograme, dar vreau să mă mai îngraș puțin. Am făcut o anemie gravă, am trecut prin perfuzii, m-am tratat etc. N-am avut nicio problemă până acum, dar pe vară am plecat pe la părinți și prin vacanțe, m-am speriat, am refuzat totul și a venit boala”, a spus Bianca Rus la Antena Stars.

Ce dietă a ținut Bianca Rus

Bianca Rus a slăbit peste 60 de kilograme în urma operației de micșorare a stomacului. După ce s-a operat, a urmat niște diete drastice. Făcea câte 3-4 ore de sport pe zi și stătea mai mult izolată, pentru a se abține de la mâncare.

Acum, are în jur de 50 de kilograme și nu se observă deloc că înainte ar fi avut câteva kilograme în plus. Este tonifiată și arată foarte bine, dar a făcut multe sacrificii pentru a ajunge aici. Va mai fi supusă unor intervenții pentru îndepărtarea surplusului de piele, care, însă, nu este deloc foarte mult.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE