Bianca Rus, părăsită de iubit! Unde s-a refugiat concurenta de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ după ce a rămas singură

Bianca Rus a fost părăsită de iubit printr-un mesaj. Concurenta de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a rămas singură după ce Ștefan Farrell s-a despărțit de ea. Deranjată de vorbele lui, vedeta s-a refugiat acasă, Satu Mare.

Bianca Rus, părăsită de iubit! Unde s-a refugiat concurenta de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ după ce a rămas singură

Într-un interviu pentru Wowbiz, Bianca Rus a declarat că stă izolată la domiciliu de mai bine de două săptămâni: ‘Stau singură într-o casă, părinții mei într-una, iar fratele meu în alta’. 

În această perioadă, vedeta a mărturisit că nu a mai vorbit deloc cu Ștefan Farrell

‘El stă la Cluj, eu la Satu Mare. Nu am vrut să stau cu el la Cluj, în izolare, ci cu familia mea. Nu am trecut pe la Cluj, să-l văd, nici măcar atunci când am venit la Satu Mare. În vremurile astea nu ne putem gândi la relații. S-au oprit toate!‘, a spus Bianca Rus.

Bărbatul a trimis, în urmă cu o săptămână, un mesaj tuturor în care anunța că relația lui cu Bianca a fost ”un experiment mediatic” și că nu mai sunt împreună.

‘În urma cu ceva timp am fost de acord sa fac un experiment mediatic, in care sa cunosc o fata si sa incercam o relatie. Asa am cunoscut-o pe Bia, o fata buna, cu care nu te plictisesti, frumoasă, muncitoare si talentată, un spectacol 24/24.

sursa : tacataca.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com