AD

ACTUALITATE

BIBI – NU TE MAI VREA FATA | O piesă fresh, de vară

todayiulie 20, 2023 9

Background
share close
AD
AD

Vara a venit iar simpatica și talentata Bibi a plecat la mare, la soare, să ne bucure cu noul său videoclip pentru piesa ”Nu te mai vrea fata”.

Bibi
Bibi

Este o bucurie să urmărești noul videoclip și să asculți piesa care te duce cu gândul departe.

Bibi

Cea mai nouă melodie semnată de Bibi se numește ”Nu te mai vrea fata” și este lansată împreună cu Sprint Music. Deși e foarte ocupată cu foarte multe proiecte, artista a găsit timp să colaboreze la o noua piesă, făcând muzica și textul pentru noul single cu Achim Marian și Izabela Simion. De master s-a ocupat Achim Marian iar videoclipul a fost regizat de Silviu Mîndroc.

Bibi
Bibi

”Piesa “Nu te mai vrea fata” este cea mai dragă melodie de până acum, deoarece eu am compus-o și sinceră să fiu, a fost proiectul la care visam de mult timp… Simt această piesă din tot sufletul și sper să ajungă la public cu același entuziasm cu care am creat-o. Am fost susținută și ajutată să “șlefuiesc” această idee pe care o aveam de către oameni extrem de talentați cărora le mulțumesc: echipa Sprint Music, Marius Chină, Silviu Mîndroc, Achim Marian, Izabela Simion, Iselin Dimitri și Evy Constantin. Nici filmările și nici crearea piesei nu au durat mult, totul a decurs neașteptat de rapid… pur și simplu s-au aliniat toate și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi se întâmplă. Sunt extrem de fericită, deoarece am pregătite multe surprize pentru urmăritorii mei, cărora le mulțumesc că mă susțin și că sunt alături de mine de fiecare dată. Am cea mai frumoasă comunitate și sunt mega recunoscătoare. Să înceapă distracția și să dăm replay non stop la “Nu te mai vrea fata”! Enjoy it & share it!”, a spus Bibi.

BiBi – Nu Te Mai Vrea Fata | Official Music Video https://www.youtube.com/watch?v=XD4kOECEXUg

Sursa: Sprint Music

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com