Bilanț Italia 2 aprilie. Numărul deceselor rămâne extrem de ridicat

Bianlțul din Italia din data de 2 aprilie rămâne la fel de tragic ca în zilele precedente. Autoritățile au anunțat astăzi 760 de decese dintre persoanele infectate cu coronavirus.

a

Bilanț Italia 2 aprilie. Numărul deceselor rămâne extrem de ridicat

Astăzi s-au întregistrat în peninsulă 760 de morți din cauza infecției cu noul tip de coronavirus, astfel numărul total de decese ajunge la 13.915.

Conform buletinului informativ emis de autoritățile din Italia privind situația epidemiei de coronavirus, astăzi s-a înregistrat o creștere a numărului de pacienți, în ultimele 24 de ore, cu 4.668 de cazuri.

Numărul total îmbolnăvirilor este de asemenea îngrijorător, acesta ajungând astzăzi la 115.242.

Știre în curs de actualizare

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com