Bilanț TRAGIC în Spania: 950 de decese în ultimele 24 de ore

Situația tragică în Spania: 950 de persoane au murit în ultimele 24 de ore în Spania. Este cel mai mare număr de decese din cauza COVID-19 într-o singură zi la nivel mondial.

Bilanț TRAGIC în Spania: 950 de decese în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Apania, s-au înregistrat 950 de decese, un număr record la nivel mondial când vine vorba despre noul tipd e coronavirus. Pe lângă asta, o mulțime de cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19.

Bilanțul total al victimelor a depășit 9000 de oameni la nivel local. Numărul total de cazuri de COVID-19 în această țară a depășit miercuri 100.000, potrivit ministerului sănătății.

Știre în curs de actualizare

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com