Bilanțul incendiului de la ATI Piatra Neamț: 12 morți și 7 răniți

Bilanțul incendiului de la secția de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Județean Piatra Neamț se ridică la 12 morți și 7 răniți, între care medicul de gardă care a încercat să își salveze pacienții.

Bilanțul incendiului de la secția de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Județean Piatra Neamț a ajuns la 10 morți și 7 răniți.

Probabil, ancheta va fi coordonată de procurori. La fața locului va ajunge și ministrul Sănătății, Nelu Tataru.

La spitalul din Piatra Neamț vor ajunge o autospecială pentru transport victime multiple și două ambulanțe SMURD cu medic de la Neamț, o autospecială pentru transport victime multiple și două ambulanțe SMURD cu medic de la Iași, o autospecială pentru transport victime multiple de la Bacău, o autospecială pentru transport victime multiple de la Suceava și nouă ambulanțe tip B de la Servicul Județean Neamț

Tataru: Sunt cadre medicale cu arsuri la ATI Piatra Neamț

Ministrul Sănătății, Nelu Tataru, a declarat, sâmbătă seara, că în afară de medicul de gardă care are arsuri grave mai mai sunt si alte cadre medicale cu arsuri după incendiul de la ATI Piatra Neamț. Tătaru merge la Piatra Neamț, apoi la Iași

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat, sâmbătă seara, la Antena 3, că în fara medicului de gardă care are arsuri grave mai sunt și alte cadre medicale care au suferit răni în urma incendiului de la Secția ATI a Spitalului Județean Neamț.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

„Sunt și alte cadre medicale care au suferit arsuri, nu doar medicul de gardă. Eu sunt în drum spre Piatra Neamț. De la Piatra Neamț merg la Iași”, a spus Tătaru.

Bilanțul incendiului de la secția de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Județean Piatra Neamț se ridică la 10 morți și 7 răniți, între care medicul de gardă care a încercat să își salveze pacienții.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com