Biletul de adio al criminalului din Bran: „Mama a ajuns în Rai, dar eu voi ajunge în Iad”

Biletul de adio al criminalului din Bran

Criminalul de la Bran, vecin și văr cu victima Nicu Pepene, a ajuns după gratii, după ce i-a omorât atât pe Nicu, cât și pe soția lui, Alexandra.  Judecătorii au emis marți un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui, fiind cercetat pentru omor calificat și violare de domiciliu.

a

Anchetatorii au găsit în casa acestuia un bilet incriminator, scris probabil după ce a comis crima:

„A fost găsit un bilet scris pe o foaie față-verso în care erau consemnate diverse lucruri, dar ceea ce i-a atras atenția procurorului era referirea la mama sa care a ajuns în rai și că el va ajunge în iad”, a informat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Radu, potrivit mytex.ro.

Totodată, în faţa procurorului criminalul a afirmat că are un istoric de boli psihice:

„A încercat să justifice (fapta – n.r), în acest context a fost afirmaţia”,  a transmis procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Ce le-a spus autorul crimei de la Bran anchetatorilor?

Suspectul crimei de la Bran a fost capturat și anchetat în fața autorităților. Acesta și-a recunoscut fapta. Acesta i-a lovit cu cuţitul pe Nicu şi Alexandra, consecință a bolii psihice de care suferă, susține el. Totuși, bărbatul infirmă că i-ar fi agresat cu toporul, relatează News. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au făcut în această dimineaţă, clarificări.

Anchetatorii au intrat în casa suspectului după ce au obţinut un mandat, iar acesta s-a refugiat în podul casei, cu un cuţit, ameninţând că se omoară şi chiar zgâriindu-se cu cuţitul pe care îl avea în dotare.

Între Nicu Pepene şi suspectul de crimă exista un litigiu la Judecătoria Zărneşti privind grăniţuirea. În urmă cu ceva timp, suspectul reclamase la Poliţie familia victimei pe motiv că îi încalcă proprietatea, reclamaţiile fiind clasate de către autorități. Totodat, La Judecătoria Zărneşti se afla un proces civil în care cei doi se judecau pe tema graniţei dintre curţile celor doi veri, iar în luna martie procesul avea stabilit termenul de judecată.

Potrivit procurorilor, la locul faptei au fost găsite probe materiale, nu şi autorul, care a plecat după atrocitatea comisă. Anchetatorii au obţinut ulterior mandat de percheziţie pentru a intra în locuinţa suspectului de crimă, vecin și văr cu victimele. Tatăl suspectului le-a deschis anchetatorilor uşa, în timp ce suspectul s-a refugiat în pod.

„A avut loc o negociere, cei de la acţiuni speciale au un om pregătit pentru astfel de situaţii şi negocierile au fost şi s-au terminat lucrurile fără acte victime. În faţa negociatorului a cedat, a înţeles probabil”a declarat procurorul Adrian Radu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

sursa: https://redactia.ro/biletul-de-adio-al-criminalului-din-bran-mama-a-ajuns-in-rai-dar-eu-voi-ajunge-in-iad-250740?fbclid=IwAR0VXjBaK3b2PpLLqFLavGw43FxQwrgBQJFfYYsOz9kiDaBckXPERBxm0Fw

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com