BIOGRAFIE Petrică Cercel. Cine a fost celebrul manelist care s-a stins astăzi din viață

Petrică Cercel, îndrăgitul manelist, s-a luptat o perioadă cu necruțătorul coronavirus. Acesta s-a stins din viață în urmă cu câteva momente.

Cine a fost Petrică Cercel, celebrul manelist care s-a stins astăzi din viață? Artistul s-a luptat cu virusul COVID-19, dar din nefericire a pierdut această bătălie în urmă cu câteva momente. 

Cine a fost Petrică Cercel? Celebrul manelist s-a stins astăzi din viață

Lumea artiștilor este în stare de șoc după ce anunțul cutremurător și-a făcut apariția. Petrică Cercel, care avea o carieră de zeci de ani în spate, a murit din cauza virusului COVID-19, după ce fusese internat în spital timp de mai multe zile. 

Din păcate, manelistul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva. Problemele de sănătate au fost mai puternice decât corpul lui Petrică Cercel, care s-a stins din viață înainte de a se putea face ceva pentru el. 

Cu durere și suferință profunde în suflet, familia artistului se pregătește pentru evenimentul pe care nu și l-ar fi dorit niciodată, și anume de înmormântare.Acum, apropiații lui Petrică Cercel transmit gândurile și regretele către artistul care s-a stins din viață.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com