Blestemul zodiilor. Trăsătura care îți poate distruge viața socială și cea de cuplu

Blestemul zodiilor. Cât de tare te influențează semnul zodiacal sub care te-ai născut și cum își poate distruge viața în funcție de trăsăturile sale negative și impactul lor asupra vieții personale a fiecăruia dintre noi.

a

Trăsătura  zodiei care îți poate distruge viața

Astrologia vorbește despre trăsăturile definitorii ale fiecărei zodii în parte, cu impact direct asupra noastră. Cum ne facem rău singuri, dacă nu conștientizăm influențele negative ale semnelor zodiacale asupra noastră.

Zodia Berbec

Nativii acestei zodii nu sunt statornici într-o relație și le place mereu să aibă ceva de rezervă, ori numai asta îi împiedică să fie sinceri și să se dedice 100% unui partener de cuplu. În rest, impulsivitatea îi trage în jos pe Berbeci, în viața de zi cu zi.

Zodia Taur

Taurii trăiesc cu teama în sân. Teama de a nu fi răniți și părăsiți. Asta poate fi o problemă mare pentru că partenerul simte și astfel pot apărea discuții aprinse și chiar rupturi. În rest sunt încăpățânați și au tot felul de preconcepții care le strică relațiile cu cei din jur.

Zodia Gemeni

Gemenii au tendința să fie superficiali și inconsecvenți. Dau impresia că nu sunt de încredere și faptul că le place bârfa, le creează o reputație proastă. În plan sentimental, Gemenii se înflăcărează încă de la primele întâlniri și se plictisesc la fel de repede.

Zodia Rac

Racii sunt posesivi din fire iar asta nu are cum să le aducă ceva bun în viața lor. Sunt exagerat de grijulii în cuplu și au tendința să devină sufocanți. Lăcomia este, de asemenea, o trăsătură negativă a acestor nativi.

Zodia Leu

Orgoliul și aroganța leilor îi face respingători în ochii multora. Au de pierdut cu felul lor de a fi, dacă nu conștientizează că e nevoie să se tempereze. În cuplu, leii greșesc pentru că se situează mereu în centru și le pasă doar de nevoile lor.

Zodia Fecioară

Felul pretențios de a fi al Fecioarelor le face obositoare în ochii celor din jur. Niciodată nu sunt mulțumite pe deplin, mereu li se pare că ceva ar fi putut să fie altfel, în sensul de mai bun. În cuplu Fecioarele citesc printre rânduri, ceea ce îl poate face pe partener să simtă că nu ai încredere în el.

Zodia Balanță

Nehotărârea și lenea sunt distructive pentru nativii zodiei Balanță. Peste toate sunt și prea plini de ei, în sensul că suferă de o oarecare formă de narcisism. În relația de cuplu, Balanțele fac pașii ca-n filme, ceea ce bate la ochi și arată a teatru.

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt încăpățânați peste măsură și țin până în pânzele albe la ideile lor despre orice. Nu le place să recunoască atunci când altcineva are dreptate, din convingerea că astfel le va da aripi, ceea ce este un comportament total distructiv.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt firi aventuriere care se plictisesc foarte repede de orice. De job, de partener, de orașul în care locuiesc și așa mai departe. În relația de cuplu sunt foarte pretențioși, nerealist de pretențioși, motiv pentru care ori sunt singuri, ori sar din relație în relație.

Zodia Capricorn

Pesimismul este dominant în cazul nativilor zodiei Capricorn. Sunt zodii negativiste, care văd întotdeauna partea goală a paharului. La fel sunt și în relația de cuplu, iar problemele, din această cauză, nu întârzie să apară.

Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt firi schimbătoare, care trec rapid de la o stare la alta. Sunt ușor de supărat, dar la fel de ușor sunt și de împăcat. Problema este că se comportă așa mereu și e posibil ca cei din jur să se plictisească să tot caute împăcarea. De asemenea, Vărsătorii obișnuiesc să se uite în curtea vecinilor mai mult decât în propria curte.

Zodia Pești

Peștii sunt materialiști în general, iar asta poate fi o mare problemă. În relația de cuplu sunt axați doar pe partea în care curge lapte și miere, iar când apar probleme, primul gând este să fugă în lume.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com