Bogdan Mocanu a dezvăluit de ce a votat-o Jador pe Ana Porgras la Survivor România 2021. Care este adevăratul motiv?

Decizia luată de Jador de a o nominaliza pe Ana Porgras în consiliul de eliminare a fost taxată dur de public. Ce a spus Bogdan Mocanu despre acest lucru și care ar fi motivul pentru care Faimosul ar fi luat o astfel de hotărâre?

Eliminarea Anei Porgras de la Survivor România 2021 a stârnit foarte multe controverse și pentru că Jador este cel care a nominalizat-o în

consiliu, acesta a fost considerat principalul vinovat pentru această situație. De ce crede Bogdan Mocanu că ar fi ales Jador să o voteze pe Ana Porgras?

Bogdan Mocanu a spus tot adevărul. Ce l-a determinat pe Jador să o voteze pe Ana Porgras spre eliminare?

Deși este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România 2021, Jador a fost aspru criticat în mediul online.

Mulți au considerat că Faimosul a luat o decizie foarte proastă votând-o pe Ana Porgras spre eliminare, având în vedere că era o concurentă care aducea foarte multe puncte importante pentru echipă.

Bogdan Mocanu, cel mai bun prieten al lui Jador, a ținut să vină în sprijinul acestuia și a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care Faimosul a votat așa. Bogdan Mocanu a precizat că Jador nu a

.

avut pe cine vota și că astfel a ajuns să o nominalizeze pe Ana. Mai mult, fostul concurent de la Puterea Dragostei a ținut să atragă atenția că nu doar Jador este vinovat de plecarea Anei din competiție, ci și cei de acasă care nu au votat-o în număr mare în momentul în care s-au deschis liniilede vot.

„Am primit foarte mesaje în care scria că Jador a greșit votând-o pe Ana. Părerile sunt împărțite. Într-adevăr am primit mai multe mesaje despre cum Jador a luat o decizie greșită. Sunt și foarte multe ipoteze.Am auzit tot felul de chestii cum că Jador s-ar fi folosit de Ana ca să îl atace pe Zanni,.

chestie pe care poate multă lume ar face-o, dar Jador ar trebui să urască un om prea mult și din câte ați văzut și în ultimele ediții nu este omul care să țină ură. Nu a făcut treaba asta nicio secundă pentru a-l ataca pe Zanni, plus că asta ar însemna să își facă și el rău.

Să renunțe la un om care aduce puncte doar că să rănească pe cineva e o chestie mult prea imatură chiar și pentru Jador care poate fi imatur uneori. Nu a făcut asta din motivul ăsta. Toată lumea îl judecă și toți spun că a luat o decizie greșită.(…). Publicul ăsta care se plânge, de ce nu ați votat-o voi ca să nu plece? Dacă era favorită nu pleca.

Voi nu ați votat-o. Până la urmă este un reality în care publicul este judecătorul, publicul decide drumul fiecăruia. Jador nu avea pe cine să voteze. A spus din prima. Pe Elena nu avea cum să o voteze pentru că îi este sprijin acolo, pe Moro nu putea, pe Culiță la fel. Nu avea el de unde să știe și oricum sunt sigur că și lui îi pare rău pentru că Ana era o fată care chiar aducea puncte și își avea rolul acolo la Survivor, însă mi se

pare foarte mult hate pentru o decizie care a trebuit luată. Este o decizie pe care el nu știu dacă  o regretă, dar și-o asumă cu siguranță. Este o competiție, fiecare pentru fiecare, știu că deocamdată sunt echipe, dar mai durează până când se arată oamenii care nu își au locul acolo.”, a spus Bogdan Mocanu într-un vlog postat pe canalul său de Youtube. 

Bogdan Mocanu a subliniat că nu este vorba despre o răzbunare și că Jador nu a vrut să îi facă rău Annei sau, în mod indirect, lui Zanni, ci pur și simplu a făcut o alegere pe baza prieteniilor legate în competiție. scrie kanald.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com