BOLILE COLOANEI VERTEBRALE SUNT “LA MODĂ” DIN PĂCATE

Cea mai vastă patologie din România este reprezentată de problemele coloanei vertebrale. Cât timp a trecut de la ultimul „Au, mă doare spatele!” spus de dumneavoastră? Probabil că și în aceste momente, în timp ce parcurgeți aceste rânduri, simțiți o durere în zona coloanei vertebrale. Suntem atât de mulți cu această afecțiune, încât patologia complexă a coloanei face ca această parte a corpului să fie cea mai afectată la români. Deci, nu, nu afecțiuni precum infarctul miocardic sau diabetul zaharat dețîn locul fruntaș la cea mai comună problemă de sănătate a noastră. Acute sau cronice, bolile coloanei vertebrale sunt consecința unui mod de viață deficitar, a unei posturi greșite încă de pe băncile școlilor, a lipsei de mișcare și a alimentației greșite și în exces. Îmi place să cred că acest lucru nu mai este un secret pentru cei care suferă, îmi place să cred că toți cei care simt zi de zi aceste dureri au fost la un medicul specialist, care le-a transmis și aceste informații, dar și cum să le trateze.

a

Totodată, văd că în vâltoarea cotidiană mulți au dus și duc această afecțiune supărătoare pe picioare. Ceea ce face extrem de rău! Vă ajut în acest sens cu lecțiile pe care le-am învățat pe propria piele. Chirurg fiind, nu de puține ori am stat peste 7,8, chiar 10 ore în picioare la masa de operație. Adrenalina, pe moment, nu te lasă să simți niciun disconfort. Abia după aceea începe „circul”. Durerile acelea fulgerătoare care vin în rafală și nu trec cu niciunul dintre medicamentele clasice – unguente antiinflamatoare, patch-uri anestezice sau cu căldură locala etc. Singura modalitate simplă de a combate aceste dureri a fost întărirea musculaturii spatelui, dar mai ales purtarea unei centuri lombare. Da, trebuie să mă credeți pe cuvânt, centura lombară m-a salvat. De ani de zile o port în sala de operații, și nu mai am niciun fel de durere.

Rutina mea de pregatire pentru programul operator conține următoarele etape:

Continuarea pe pagina -> 2

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com