Breaking news! Cea mai bună veste despre coronavirus! Nelu Tătaru a anunțat chiar acum

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit în ședința de Guvern de joi despre capacitatea sistemului sanitar din România de a răspunde provocărilor ridicate de epidemia de coronavirus cu care se confruntă țara noastră.

a

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a dat o veste bună în cadrul ședinței de Guvern de joi.

El a afirmat că pe 10 și 11 aprilie vor veni în țară patru trasporturi care vor asigura necesarul de materiale medicale pentru toate unitățile spitalicești pentru următoarea o lună și jumătate, două luni, în contextul epidemiei de coronavirus.

”Avem o capacitate maximă de testare de 4.890 pe zi, dar aceasta este capacitatea aparatelor”, a declarat ministrul Sănătății.

România nu efectuează însă acest număr de teste pe zi, capacitatea de testare fiind limitată de factorul umna. Prin urmare, doar un număr ceva mai mare de 3.600 de teste sunt realizate zilnic în țara noastră.

”La Unifarm erau azi în stoc 34.300 de măști medicinale”, a mai precizat Tătaru, care a arătat că acestea au fost distribuite unităților spitalicești.

sursa : ombun.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com