BREAKING NEWS ! Un nou SCENARIU ROȘU în România SE ÎNCHID IAR ȘCOLILE

Vești proaste pentru mulți dintre locuitorii județului Ilfov. 17 localități au intrat din nou în scenariul roșu. Vor fi luate noi măsuri drastice în toate aceste zone, printre acestea numărându-se și închiderea școlilor.

Scenariu roșu în 17 localități din județul Ilfov. A fost depășit coeficientul de infectare de 3 la mia de locuitori

Conform informațiilro oferite de Prefectura Județului Ilfov, localitățile care au intrat în scenariul roșu sunt următoarele: Balotești, Berceni, Bragadiru, Chiajna, Ciorogârla, Clinceni, Corbeanca, 1 Decembrie, Dobroești, Moara Vlăsiei, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Ștefăneștii de Jos, Tunari și Voluntari.

În Corbeanca rata de infectare este 4,39/1000 de locuitori, în 1 Decembrie este de 3,23/1000 de locuitori, în Dobroești este de 3,76/1000 de locuitori, în Moara Vlăsiei este de 3,57/1000 de locuitori, în Măgurele este de 3,71/1000 de locuitori, iar în Otopeni de 3,38/1000 de locuitori Rata de infectare în Pantelimon este de 3,02/1000 de locuitori, în Popești Leordeni este de 3,56/1000 de locuitori, în Ștefăneștii de Jos este de 3,09/1000 de locuitori, în Tunari de 3,31/1000 de locuitori și în Voluntari de 3,34/1000 de locuitori.

În toate aceste localități se închid școlile din nou, iar restaurantele și cafenelele vor fi și ele închise la interior. Totodată, se va lua și măsura închiderii sălilor de jocuri de noroc, a cinematografelor și a instituțiilor de cultură.

Ieri, 26 februarie, s-a împlinit un an de la depistarea primului caz de infectare cu coronavirus în România, în comuna Prigoria județul Gorj. Un cetățean al satului ar fi avut contact cu un italian care venise din zona roșie din Italia. Între timp cetățeanul respectiv s-a vindecat și chiar s-a reinfectat la o distanță de câteva luni, fiind prima persoană din România care s-a îmbolnăvit a doua oară cu Covid-19.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com