BREAKING! PRINCIPALUL SUSPECT AL MORȚII LUI EMI PIAN A FOST ARESTAT PREVENTIV

Suspectul principal în cazul morții liderului clanului Duduianu a fost dus astăzi la audieri la secția Omoruri, acolo unde oamenii legii au decis să fie arestat preventiv. Bărbatul a stat până azi la Spitalul Elias, acolo unde a ajuns imediat după incident, cu răni la mâini, și unde a rămas internat sub pază.

a

Richard l-ar fi înjunghiat în picior pe Emi

Marți dimineață, Emi era într-o locuință din Giulești, care îi aparține unui anume Costel al lui Dincă, unde interlopii obișnuiau să se strângă pentru barbut.

La un moment dat, Richard Gheorghe Emanuel, un membru al clanului Rinu, ar fi avut o dispută verbală cu Pian, în timpul căreia i-ar fi spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent a început să facă avere.

Deranjat de jigniri, Florin s-a ridicat de la masă și cei doi s-au luat la bătaie.

În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, Richard l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior. Emi i-a spus fratelui său Grațian, care îl însoțea: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!”. Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

Emi Pian va fi înmormântat duminică

Liderul clanului Duduianu, Emi Pian, va fi înmormântat duminică la Cimitirul Tudor Vladimirescu din Capitală. Acasă la interlop este jale mare de 2 zile, iar Florin Salam nu s-a oprit din cântat de când a ajuns la vila de lux a Duduienilor. Familia și apropiații lui Emi Pian au organizat un priveghi de 4 zile pentru care s-au scos din buzunar sume impresionante, toate acestea în memoria celui care a fost liderul clanului Duduianu, Emi Pian, care a murit la numai 39 de ani.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com