BREAKING! VLOGGERUL COLO A FOST REŢINUT, DUPĂ CE A FOST AUDIAT LA SECȚIA 9 DE POLIȚIE. ALEXANDRU BĂLAN RĂSPUNDE ÎN FAȚA LEGII PENTRU MĂRTURISIRILE ȘOCANTE FĂCUTE ÎN ONLINE

Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo, este audiat în acest moment la secția 9 de Poliție, după ce a isterizat toată țara cu lucrurile șocante pe care le-a împărtășit comunității sale de fani de pe YouTube, de aproape un million de abonați.

UPDATE. 22:25: Alexandru Bălan a fost reţinut de autorităţi, după ce a fost audiat pentru scurt timp.

Vloggerul este tras la răspundere de autorități, după ce a descris într-un mod șocant cum ar proceda el cu adolecentele din ziua de astăzi. Tânărul a făcut declarații scandaloase despre femei, în special minore. Mai exact, Colo a spus  că i se pare foarte normal ca el să întrețină relații sexuale cu o copilă de 15 ani. Prin confesiunile sale, într-un fel sau altul, el îi învață pe copiii care îl urmăresc să facă aceleași lucruri.

Din acest motiv, nu este exclus ca oamenii legii sa decidă acum începerea urmăririi penale a lui Alexandru Bălan, supranumit Colo.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. (…) La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă (…)Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“,sunt declarațiile lui Alexandru Bălan Colo care au creat atâta tevatură.

În urmă acestor declarații absolut revoltătoare, celebrul youtuber a plecat capul în jos și și-a cerut iertare.

Ce este și mai incredibil în acest caz este că individul nu a simțit nevoia să își ceară iertare imediat după ce a spus ce a spus, în urmă cu mai mulți ani, ci abia după ce totul a căpătat amploarea pe care o vedem cu toții, semn că părerea de rău poate fi pusă între paranteze.

Sursa: cancan.ro

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE