BREAKING! VLOGGERUL COLO A FOST REŢINUT, DUPĂ CE A FOST AUDIAT LA SECȚIA 9 DE POLIȚIE. ALEXANDRU BĂLAN RĂSPUNDE ÎN FAȚA LEGII PENTRU MĂRTURISIRILE ȘOCANTE FĂCUTE ÎN ONLINE

Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo, este audiat în acest moment la secția 9 de Poliție, după ce a isterizat toată țara cu lucrurile șocante pe care le-a împărtășit comunității sale de fani de pe YouTube, de aproape un million de abonați.

UPDATE. 22:25: Alexandru Bălan a fost reţinut de autorităţi, după ce a fost audiat pentru scurt timp.

Vloggerul este tras la răspundere de autorități, după ce a descris într-un mod șocant cum ar proceda el cu adolecentele din ziua de astăzi. Tânărul a făcut declarații scandaloase despre femei, în special minore. Mai exact, Colo a spus  că i se pare foarte normal ca el să întrețină relații sexuale cu o copilă de 15 ani. Prin confesiunile sale, într-un fel sau altul, el îi învață pe copiii care îl urmăresc să facă aceleași lucruri.

Din acest motiv, nu este exclus ca oamenii legii sa decidă acum începerea urmăririi penale a lui Alexandru Bălan, supranumit Colo.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. (…) La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă (…)Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“,sunt declarațiile lui Alexandru Bălan Colo care au creat atâta tevatură.

În urmă acestor declarații absolut revoltătoare, celebrul youtuber a plecat capul în jos și și-a cerut iertare.

Ce este și mai incredibil în acest caz este că individul nu a simțit nevoia să își ceară iertare imediat după ce a spus ce a spus, în urmă cu mai mulți ani, ci abia după ce totul a căpătat amploarea pe care o vedem cu toții, semn că părerea de rău poate fi pusă între paranteze.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com