BREAKING | Voucherele „Materna” nu vor fi eliminate. Nicușor Dan: „A fost o eroare umană”

Voucherele „Materna” nu vor fi eliminate, spune Primarul General al Capitalei. Nicușor Dan a declarat că „A fost o eroare umană”. Ce sa întâmplat, de fapt?

BREAKING | Voucherele „Materna” nu vor fi eliminate. Nicușor Dan: „A fost o eroare umană”. Primarul General al Capitalei a declarat că anunțul postat pe site-ul oficial al DGAS, din data de 13 septembrie, a fost doar o eroare umană.

Voucherele Materna nu vor fi eliminate

După ce mulți părinți au fost suprinși de vestea neplăcută dată luni, 13 septembrie, de DGAS – Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București), iată că a venit și declarația oficială.

Prin intermediul biroului de presă al Primăriei Municipiului București, Nicușor Dan a declarat că anunțul nu este adevărat.

Stimulentele financiare pentru nou-născuți nu vor fi eliminate. Se pare că a fost vorba despre o eroare umană, iar anunțul făcut pe site-ul DGAS nu a corespuns cu realitatea.

„Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuți, vouchere materna și persoane adulte cu dizabilități să nu mai fie plătite.

Dintr-o eroare umană, anunțul apărut pe site-ul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București nu corespunde realității”, a declarat Primarul General al Capitalei prin intermediul comunicatului de presă.

Nicușor Dan: „A fost o eroare umană”

Nicușor Dan a anunțat că vor fi preluate în continuare cererile pentru plata stimulentelor financiare pentru nou-născuți, voucherele materna, persoane adulte cu dizabilități, copii cu dizabilități, familii monoparentale, dar și sprijinul pentru prevenirea abandonului școlar.

Toate aceste stimulente financiare urmează să fie plătite ca până acum, a asigurat Primarul General al Capitalei, luni, 13 septembrie.

Mesajul în care se anunța eliminarea voucherelor Materna de pe site-ul DGAS, a dispărut.

Amintim că, tot luni, 13 septembrie, persoanele care doreau sprijin financiar erau anunțate că nu mai pot depune cereri și nici completări pentru tranșa a doua privind acordarea de Vouchere Materna. Lipsa bugetului era motivul invocat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com