Brigitte Pastramă, decizie radicală împotriva lui Florin! Unde au dispărut cei 72 de mii de euro

Brigitte Pastramă pare că nu mai scapă de probleme. În loc să primească motive de bucurie, vedeta de televiziune a fost pusă în fața unei vești extrem de proaste. Un apel telefonic avea să-i schimbe toată ziua și nu doar atât. Brigitte a fost anunțată de banca unde ține banii că i-au fost blocați 72.000 de euro. Pentru că nu știa despre ce este vorba, imediat, Brigitte s-a gândit la soțul ei.

a

Brigitte Pastramă, criză de nervi din cauza soțului

Pusă în fața realității, Brigitte a făcut o criză de nervi și aproape că i s-a făcut rău. Imediat cum a ajuns acasă soțul ei, bruneta l-a luat la întrebări: ce s-a întâmplat cu cei 72.000 de euro care au fost blocați de bancă. Se pare că ar fi vorba despre un cont comun, unde Brigitte strângea bani pentru o casă în Dubai. Conform legii de acolo, soții trebuie să plătească o locuință dintr-un cont comun.

Anterior apelului telefonic, Brigitte primise acasă un plic pe numele soțului său care era notificat să facă plata unei sume importante de bani.

M-au sunat de la bancă să îmi spună ce mi s-a pus poprire pe o sumă de bani strânsă într-un cont comun pentru casa din Dubai o parte provenind din vânzarea unui imobil proprietate personală. Florin a fost notificat să dea o sumă de bani, care, din punctul meu de vedere, nu este legală. Creditul este făcut pentru cumpărarea unui imobil. Actul de proprietate se spune că ar fi fals. Trebuia ca banca să verifice starea imobilului, a spus Brigitte la Antena Stars.

Florin Pastramă a fost luat prin surprindere de reacția soției sale și a încercat să o calmeze, dar nu a reușit pentru că Brigitte era foarte nervoasă. Ea a spus că i se întâmplă numai lucruri rele de când este cu Pastramă. Mai mult decât atât, vedeta i-a spus soțului ei că până nu își rezolvă toate actele ca să se prezinte la notar la convenția matrimonială, poate considera că s-au separat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE