Brigitte Pastramă este în șoc! Fiul ei i-a distrus complet apartamentul

Brigitte Pastramă trec eprin momente foarte grele, dupăc e a descoperit că fiul ei a distrus complet unul dintre apartamentele pe care ea le deține. Se pare că Brigitte ar fi cheltuit mulți bani să renoveze, iar fiul ei a făcut ravagii după renovare.

a

Brigitte Pastramă și fiul ei Roby sunt acum la cuțite, din pricine celor petrecute

Brigitte Pastramă a povestit că a ivnestit zeci de mii de euro în apartamentul respectiv, iar toată munca ei a fost distrusă de fiul său care a locuit acolo o perioadă scurtă de timp. Roby ar fi distrus mobila și chiar pereții locuinței, fără să îi pese de eforturile mamei sale.

În cadrul emisiunii în care apare, Brigitte a vorbit deschis despre cele petrecute și a arătat tuturor cum arată apartamentul pur și simplu vandalizat de fiul ei. Vedeta a suferit un șoc imens când a văzut, mai ales că ultimii ei bani au fost investiți în acel loc.

„Nu pot să cred! Mie îmi vine să plâng. În momentul în care am deschis ușa studioului am fost șocată. Nu mă așteptam din partea lui Roby să distrugă apartamentul. Eu am băgat ultimii bani acolo. A costat câteva zeci de mii de euro. Nu pot să cred că va trebui să mai bag câteva mii de euro.

A distrus faianța, a distrus toți pereții, a nenorocit acel apartament. (…) Și-a bătut joc de mine. Mi-a distrus tot. Cum a putut să facă așa ceva?! Eu am dat 5.000 de euro pe bucătăria asta. Astea sunt canapele de 1.000 de euro bucata”, a spus Brigitte.

Vedeta a povestit că nu își imagina nici în ruptul capului că fiul ei ar putea da dovadă de asemenea lipsă de respect. Între timp Roby a apărut la fața locului și situația a degenerat între ei. S-au spus vorbe grele și Brigitte a promis că se duce la Poliție să rezolve problema.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com