BRIGITTE ȘI-A EXPUS CU MULT CURAJ OPERAȚIILE ESTETICE. IMAGINI NECENZURATE CU DOAMNA PASTRAMĂ, NEMACHIATĂ, ÎN PANTALONI SCURȚI ȘI…

Brigitte Pastramă, fostă Năstase, a trecut prin numeroase schimbări de-a lungul timpului. Nu mai este un secret pentru nimeni că bruneta iubește operațiile estetice, iar, pentru a arăta cum nu se poate mai bine, mai apelează, din când în când, la câte o procedură de… retuș și întreținere!

Brigitte Năstase demonstrează cu fiecare ocazie că ține enorm la imaginea ei și nu de puține ori a trecut pragul medicilor esteticieni. Suma pentru intervențiile făcute de-a lungul timpului ar fi fabuloasă, dar se pare că bruneta nu se lasă așa, cu una, cu două.

Chiar dacă a trecut de prima tinerețe, Brigitte nu renunță la aspectul de divă și își dorește să se mențină tânără cât mai mult timp. Iar dacă timpul este dușmanul tuturor… esteticienii devin imediat prieteni! Fotoreporterii CANCAN.RO au întâlnit-o pe soția lui Florin Pastramă în timp ce mergea să cumpere ceva de mâncare, iar ceea ce a atras atenția a fost, de departe, modul în care arată Brigitte.

Brigitte Pastramă, nemachiată, în pantaloni scurți

Brigitte Pastramă, cu posteriorul siliconat pe străzile din Capitală

Este foarte vizibil că Brigitte a fost și rămâne un mare fan al operațiilor estetice. Cu toate acestea, bruneta pare să fi exagerat puțin în ceea ce privește intervențiile, căci acest lucru s-a văzut clar în imaginile obținute de CANCAN.RO.

Cu posteriorul extra-siliconat, care părea că amenință să „evadeze” dintr-o pereche de pantaloni minusculi și cu fața cvasi-inflamată de atâtea intervenții, Brigitte a ieșit la cumpărături și chiar a avut curajul să facă acest lucru nemachiată.

Chiar și așa… după un anumit timp, pielea începe să-și piardă din fermitate, așa că nu e de mirare că tenul soției lui Florin Pastramă nu mai arată chiar ca la început.

Brigitte Pastramă, nemachiată și cu operațiile la „înaintare”

Cu toate acestea, Brigitte a defilat mândră pe străzile din Capitală, a mers pentru a cumpăra ceva de mâncare și nu s-a mirat atunci când oamenii au întors capul după ea, pe stradă.

Brigitte a scos din buzunar sume colosale, pentru a se opera

”Tinerețe fără bătrânețe” ar putea fi motto-ul lui Brigitte Năstase. Vedeta și-a dorit ca la 40 de ani să arate ca de 20, așa că a trecut pragul medicilor esteticieni pentru mai multe intervenții. Pentru a fi cât mai aproape de perfecțiune, Brigitte Năstase a scos din buzunar sume colosale.

„Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred că am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicați toţi muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă”, a spus Brigitte la „Ferma”, anul trecut. Mai mult, acum câțiva ani, Brigitte declara că ar face orice pentru a rămâne mereu tânără și pentru a avea aspectul pe care și-l dorește.

„Mi-aș mai face operații estetice dacă voi considera că am nevoie. Mai ales dacă în felul ăsta aș rămâne veșnic tânără. Aș bea ceva să rămân veșnic tânără”, a declarat Brigitte, pentru CANCAN.RO, în urmă cu ceva timp.

Cât încasează Brigitte și Pastramă, în urma contractului cu Antena

Povestea spumoasă dintre Brigitte și Florin Pastramă a atras, de ceva vreme, atenția unui renumit post TV din România, în vederea realizării unui reality-show. Fosta doamnă Năstase și partenerul ei de viață au reușit să „ia fața” mult mai mediatizatului cuplu Bianca Drăgușanu – Alex Bodi. Motivul: suma contractuală a fost mult mai mică, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile negocierilor.

Cum suma pentru care Bianca și Bodi erau dispuși să participe în noul produs media depășea, probabil, cu mult, bugetul alocat, șefii de la Antena Stars au renunțat la ideea de a face un reality-show cu ei și i-au adus în loc pe Brigitte și Florin Pastramă. Care se pare că s-au ”vândut” pe mult mai puțin.Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fosta doamnă Năstase și partenerul ei, Florin Pastramă, n-ar fi avut pretenții ridicate atunci când au negociat contractul pentru reality-show. Brigitte și Florin s-ar fi mulțumit cu aproximativ 50.000 de euro, o sumă de trei ori mai mică decât cerea celălalt cuplu cu care producătorii ar fi dorit, inițial, să demareze proiectul.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com