Brigitte și-a făcut buze «rusești» și ochi de «vulpiță». Transformare uriașă după ce și-a «tunat» fața

n februarie împlinește 44 de ani, însă Brigitte Pastramă încearcă să țină timpul pe loc. Vedetei îi place să arate bine, așa că a ales din nou serviciile medicilor esteticieni. Uite ce parte a corpului a suferit modificări!

a

Brigitte Pastramă declara că are 19 operații estetice, pentru care ar fi cheltuit peste 30.000 de euro. Iată că a rotunjit suma intervențiilor la 20, după ce recent a trecut pe la cabinetul medicului estetician. Bruneta și-a mărit din nou buzele, la un specialist cunoscut în acest domeniu, iar rezultatul l-a uimit până și pe soțul ei, Florin Pastramă. Brigitte a fost mulțumită de ce a văzut în oglindă, însă soțului ei i s-au părut cam mari. “Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici”, a spus Pastramă. 

Brigitte a ales celebra intervenție “russian lips”, prin care medicii creează volum nu în lățime, ci pe înălțimea buzelor, astfel că pacientele scapă de acel profiș numit “bot de rață”.

Sursa: click.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com