Bucurie la Familia Regală! A născut prințesa Beatrice - RADIO FX NET

Bucurie la Familia Regală! A născut prințesa Beatrice

Familia Regală a fost încercată în ultima vreme de mai multe greutăți. Au avut loc mai multe evenimente neplăcute, dar se pare că acum vin și veștile bune.

A născut prințesa Beatrice

Prințesa Beatrice trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Familia Regală are mare motiv de bucurie acum, pentru că lista cu moștenitori s-a mai mărit cu un membru. Prințesa a devenit mamă pentru prima dată și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, de nota 10.

Anunțul a fost făcut de către cei de la Palat, care au informat că părinții sunt încântați de reușita lor și au decis să dea tuturor de veste. Micuța a venit pe lume la data de 18 septembrie, la Spitalul Chelsea și Westminster din Londra și cântărește 2,700 kilograme. Odată cu nașterea tinerei, Regina Elisabeta a II-a este acum străbunică pentru a 12-a oară!

„Înălțimea Sa Regală Prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt încântați să anunțe nașterea fiicei lor, care a avut loc pe 18 septembrie 2021”, a declarat Palatul.

Mămică și fetița se simt foarte bine în acest moment și în curând va fi externată. Presa străină scrie și că bunicii și străbunicii au fost informați imediat după ce Prințesa Beatrice, în vârstă de 33 de ani și vor să mulțumească întregii echipe că și-au dat interesul atât de bine.

Prințesa Beatrice are de dislexie

Prințesa Beatrice a precizat pentru reprezentanții Palatului că sunt nerăbdători acum să-și prezinte fiica fratelui mai mare. Edoardo Mapelli Mozzi mai are un fiu dintr-o relație anterioară cu Dara Huang și micuțul ar fi și el foarte fericit că acum nu mai este cel mai mic din familie.

Beatrice nu a avut probleme cu sarcina, dar se pare că are o afecțiune de mai mult timp. Prințesa Beatrice a dezvăluit de mai mult timp că suferă de dislexie și a povestit că această afecțiune i-a cauzat și încă îi cauzează probleme în viața de zi cu zi. Deși îi este greu uneori să citească și mai întâmpină dificultăți, nu se plânge și spune că vede lucrurile diferit, că are idei interesante și un spirit antreprenorial dezvoltat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com