BUCURIE MARE ÎN FAMILIA ANDREI MĂRUȚĂ. JURATA DE LA ROMÂNII AU TALENT A ÎMPĂRTĂȘIT VESTEA CU TOȚI FANII

Andra Măruță trăiește una dintre cele mai mari realizări ale sale, din ultima perioadă. După ani de zile de luptă în instanță cu un bărbat care îi folosea platforma online și care se folosea de numele ei, artista a câștigat procesul și a reușit să-și recupereze domeniul online. 

După ani de zile în care s-a stresat enorm și s-a luptat cu procese de tot felul, Andra Măruță a reușit să câștige în instanță procesul cu străinul care i-a furat numele și domeniul online și a împărtășit marea veste cu toți fanii ei.

Andra l-a executat silit pe străinul care s-a folosit de numele ei

Astfel, Andra a reușit să-l execute silit pe străinul care i-a adus atâta suferință și care i-a pus probleme în carieră. Străinul se numește Gary Corbett și este nimenul altul decât un individ care a sabotat-o pe Andra Măruță, înregistrând domeniul andra.ro, cu toate că artista avea numele de scenă protejat, ca marcă înregistrată, notează spynews.ro.

„Admite acţiunea. Dispune încetarea înregistrării numelui de domeniu www.andra.ro şi transferul acestui nume de domeniu către reclamantă”,a dispus instanţa.

Hotărârea a rămas definitivă, întrucât individul nu a mai atacat hotărârea judecătorească. Andra a fost extrem de fericită atunci când a văzut că i s-a făcut, în sfârșit, dreptate și a împărtășit marea veste cu fanii săi.

„Este vorba despre domeniul andra.ro, deţinut în acest moment de o persoană care nu îl foloseşte. Asta în condiţiile în care Andra este o marcă înregistrată în România de mai bine de 15 ani” spunea soțul artistei, acum câțiva ani, pentru sursa citată.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com