BURSUCU A “SPERIAT-O” PE TEO: „HAI, MARȘ! MARȘ! MARȘ!”

O întâmplare un pic bizară, care nu a trecut neobservată de telespectatori, s-a petrecut ieri în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Colegului ei Bursucu – alias Adrian Cristea – , i-ar fi scăpat o replică „dubioasă”, pe care părea că o adresează colegei sale: „Hai, marș! Marș! Marș! Hai, ce mai aștepți?”.

Replica a fost și urmată de un gest „pe măsură”. Bursucu s-a întors cu spatele la Teo și s-a prefăcut că dă cu piciorul cuiva. Iar, pentru „neavizați”, celebra prezentatoare ar fi interpretat, inițial, că ei i s-a fi adresat în modul acela nepotrivit.

La câteva secunde după ce a rostit fraza: „Hai, marș! Marș! Marș! Hai, ce mai aștepți?”, Bursucu s-a oprit din prezentat, în direct, ca să explice despre ce este vorba.

Teo și Bursucu, o poză din” altă viață”

„Facem asta în direct? Sper că nu crezi că la tine m-am referit cu chestia asta, Teo! E doar o replică dintr-un film…”, a spus Bursucu. Și așa și era. Bursucu îl imita pe Puiu Călinescu într-o scenetă celebră. Nu era nimic de „speriat”.

„Bursucu s-a întors spre Teo cu ochii mari să-i explice că «vai, nu era vorba despre ea», că nu la ea se referea când i-a zis «marș»”, ne-a povestit o sursă de încredere din Kanal D.

Nici vorbă să se supere Teo

„Teo i-a zâmbit și i-a dat de înțeles că nu este nicio problemă”, ne-a mai spus sursa noastră

Teo și Bursucu se știu de o viață

E clar că Teo a trecut peste „glumiță”, pentru că, de-a lungul anilor, Bursucu a mai „binecuvântat-o” cu diverse surprize

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com