Bursucu nu mai locuieşte cu iubita şi fiicele lor. Ce schimbări au apărut în viaţa prezentatorului

Îl vedem pe Bursucu de luni până vineri, de la 15.00, la Teo Show. Dar care e viaţa lui dincole de micul ecran? Recent, prezentatorul a fost nevoit să se separe de iubită şi copii. 

a

De când formează un cuplu cu Andreea, Bursucu a locuit la Constanţa. Făcea zilnic naveta la Bucureşti. Iată că acum lucrurile s-au schimbat, locuieşte într-un apartament în Bucureşti, departe de fiinţele dragi. Motivul?

„Acum, după starea de urgenţă, fac naveta săptămânal. În Bucureşti locuiesc într-un apartament, la Constanţa avem o casă foarte mare cu o curte generoasă. Copiii au nevoie să se dezvolte într-un spaţiu adecvat şi în linişte. Un alt lucru important de care am ţinut cont în decizia de a avea “cartierul general”’ la Constanţa, a fost şcoală. Să petreci ore în trafic pentru a duce şi a aduce copilul de la şcoală este obositor şi pentru copil, şi pentru părinte. Andreea are în continuare business în Constanţa, iar eu aici. Dar principalul considerent au fost copiii. În această perioadă de izolare a fost extraordinar că au avut o curte în care să poată ieşi să se joace în aer liber.”, a spus el pentru Click. 

Coronavirusul îl ţine departe de fiica cea mică, dar şi de fiica vitregă. Se bucură că le poate vedea pe Facetime: „Îmi lipsesc foarte mult… Singurul mod în care îmi alin dorul este apelând la Facetime, pentru că le pot vedea tot timpul. E greu, mai ales că fetele cresc, mai ales cea mică, şi se dezvoltă foarte repede. E importantă orice zi pierdută din viaţa lor pentru mine. Acum merg la Constanţa săptămânal, plec vineri după emisie şi mă întorc luni în Capitală. De fiecare dată când revin acasă, îmi pare că mezina noastră a crescut vizibil, mi se pare că vorbeşte mai mult, că face lucruri noi. Cea mare are 14 ani şi jumătate, e deja adolescentă.”

Iubita lui Bursucu a trăit o dramă în urmă cu câţiva ani

Andreea formează un cuplu cu Bursucu de ani de zile. Oana Roman a fost cea care, la un moment dat, a făcut declaraţii despre ea. Se pare că partenera lui Bursucu a trăit o mare suferinţă: „Eu o cunosc foarte bine pe iubita lui. Andreea este o foarte veche prietenă şi ţin mult la ea. A avut o viaţă şi un destin foarte greu. Şi-a pierdut iubitul cu care avea un copil atunci când copilul avea vreo 3 ani. Pentru ea a fost o traumă absolut îngrozitoare. Andreea şi-a crescut singură copilul şi nu a mai avut nicio relaţie până să-l cunoască pe Bursucu, din câte ştiu eu.”

Sursa: okmagazine.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com