Călătoriile, condiționate de vaccin. O companie aeriană a decis: doar cei vaccinați pot călători cu avionul - RADIO FX NET

Călătoriile, condiționate de vaccin. O companie aeriană a decis: doar cei vaccinați pot călători cu avionul

În ultima perioadă se vorbește tot mai mult despre vaccinare. Deși oamenii continuă să fie reticenți în ceea ce privește imunizarea, mulți au început să capete încredere și s-au vaccinat sau urmează. La fel de mult se vorbește și despre condiționarea călătoriilor, motiv pentru care o agenție aeriană deja vrea să ia măsuri. În curând, doar cei vaccinați ar putea călători cu avionul.

Doar cei vaccinați pot călători

În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre teoria conform căreia doar persoanele vaccinate se vor mai putea deplasa cu avionul, pentru a încuraja vaccinarea, pe care specialiștii o consideră soluția de ieșire din pandemie. Deși nu au fost luate măsuri încă în acest sens, semnele sunt tot mai clare.

Qantas, una dintre cele mai cunoscute companii aeriene, a transmis că iau în calcul condiționarea călătoriile. Astfel, în curând, numai persoanele care demonstrează că au fost vaccinate complet împotriva coronavirusului vor mai putea călători pe calea aerului.

Alan Joyce, director executiv la Qantas, a declarat că multe Gurvene se gândesc să impună astfel de măsuri. În cazul în care nu o vor face, companiile aeriene vor lua singure măsuri, așa cum inteționează să facă și Qantas. Șeful Qantas a declarat că se gândește serios să condiționeze călătoriile aeriene de la compania sa, în semn de respect pentru clienții săi și pentru a-i proteja pe aceștia.

 „Avem datoria de a avea grijă de pasagerii noștri și de echipaj. Toate persoanele de la bordul aeronavei trebuie să fie în siguranță. Marea majoritate a clienților noștri crede că este o idee bună”, a declarat șeful Qantas.

De asemenea, Alan Joyce a discutat cu mai multe persoane despre acest subiect, iar 90% dintre ele  cred că trebuie ca oamenii să fie obligați să se vaccineze pentru a putea călători în străinătate.

În prezent, Comisia Europeană vrea să finalizeze certificatul digital de vaccinare până la târgul de turism FITUR-2021, care se va desfăşura la Madrid începând cu 19 mai. Acest document digital va conține date improtante și va arăta dacă titularul său a fost sau nu vaccinat anti-COVID-19, dacă a fost testat (negativ) pentru COVID-19 înaintea călătoriei sau dacă a trecut printr-o infecţie cu noul coronavirus.

“Cine doreşte să circule prin Europa şi nu are nimic din toate acestea, mai bine să nu pornească la drum”, a declarat vicepreşedintele Comisiei Europene.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com