Calendar ortodox 27 august 2021. Obiceiul care se respectă din moși-strămoși

Calendar ortodox 27 august 2021. Astăzi, Biserica Ortodoxă Română îl cinstește pe Sfântul Fanurie și tot astăzi credincioșii sunt îndemnați să se roage și să țină post. Sfântul Fanurie a avut doisprezece frați, iar el a fost cel mai mare. După moartea tatălui său, mama sa a început o viață păcătoasă, motiv pentru care Fanurie a decis să fugă în pustiu.

a

Sfântul zilei în Calendarul Ortodox de vineri, 27 august 2021

Toți credincioșii trebuie să știe asta despre Sfântul Fanurie. A stat în pustie și a dus o viață aspră, mâncând o dată la trei zile. Prin rugăciunile lui a vindecat surzii, orbii, după ce i-a botezat și i-a învățat dreapta credință.

Cu toate că a făcut atâtea minuni, oamenii susțineau că aceste minuni sunt făcute de către Sfântul Fanurie cu ajutorul celui rău, și nu al lui Dumnezeu.

A fost supus mai multor chinuri, după care a fost decapitat. Moaștele Sfântului Fanurie au fost descoperite de câțiva păstori, în jurul anului 1500, într-o peșteră. Cărțile bisericești scriu că alături de moaștele Sfântului Fanurie, păstorii au găsit și o piele de animal pe care era scrisă viața Sfântului Fanurie.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com