Camelia Mitoșeru a suferit un atac cerebral și se află de urgență la spital - RADIO FX NET

Camelia Mitoșeru a suferit un atac cerebral și se află de urgență la spital

Motivul despărțirii dintre Mihai Mitoșeru și Noemi! Mama prezentatorului a spus totul: ”Ea nu s-a tratat”

Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență pe mâna medicilor după ce ieri a suferit un atac cerebral. Care este starea de sănătate a mamei lui Mihai Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a suferit un atac cerebral

Camelia Mitoșeru se află în stare gravă la spital! Mama lui Mihai Mitoțeru a suferit un atac cerbral. Actrița a fost transportată la Spitalul Floreasca din București. Totul s-a întâmplat ieri seară, 8 noiembrie, în jurul orei 19.00. Apropiații Cameliei Mitoșeru s-au panicat atunci când mama lui Mihai Mitoșeru nu a mai răspuns la telefon. Sperăm ca celebra actriță să serefacă cât de repede.

Camelia Mitoșeru a suferit o operație pe creier în acest an

Mihai Mitoșeru a trecut prin cel mai negru coșmar din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama lui. Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom, afecțiune care îi punea viața în pericol și pentru care trebuia să fie operată de urgență.

Situația a fost delicată încă de la început din cauză că marea actriță nu a putut fi operată la data programată inițial, din cauza lipsei de sânge cu care se confruntă spitalele din țara noastră. După un apel făcut de Oana Roman în mediul online, oamenii cu suflet mare au donat sânge, iar în cele din urmă operația a putut avea loc.

Nu mi-a fost frică de riscuri. M-a costat de m-a rupt. 8 ore a durat operația. Domnul profesor doctor a venit la mine și mi-a zis că nu mă poate opera deoarece nu aveau sânge. Mihai (n.r. fiul ei) a fost vai de capul lui, a suferit ca un câine, lângă mine. Oana Roman a fost lângă el. Eu după operație m-am trezit și am început să vorbesc. Nimeni nu mi-a spus ce simptome au avut alții înainte.Recuperarea a durat destul de mult.„, a povestit Camelia Mitoșeru.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com