Camelia Mitoșeru prima apariție televizată după intervenția pe creier. Cum se simte vedeta

Camelia Mitoșeru pare să își fi revenit după intervenția grea pe care a avut-o la nivelul creierului. Aceasta a fost prezentă într-o emisiune televizată, unde a vorbit despre experința operației, despre spitalizare și despre recuperare. Mama lui Mihai Mitoșeru a mărturisit că este o fire foarte optimistă și că toată această experiență neplacută i-a provocat o gaură în buzunar destul de mare.

Eu sunt o fire optimistă născută, nu făcută. Eu am fost cu bani și m-a costat de m-a rupt, dar nu m-a interesat nimic, am fost la privat, acolo unde era domnul profesor Ciurea.„, a marturisit Camelia Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a povestit că nu i-a fost friă de riscurile pe care le-a presupus operația. A mărturisit că recuperarea a durat destul de mult, dar acum se simte bine.

Nu mi-a fost frică de riscuri. M-a costat de m-a rupt. 8 ore a durat operația. Domnul profesor doctor a venit la mine și mi-a zis că nu mă poate opera deoarece nu aveau sânge. Mihai (n.r. fiul ei) a fost vai de capul lui, a suferit ca un câine, lângă mine. Oana Roman a fost lângă el. Eu după operație m-am trezit și am început să vorbesc. Nimeni nu mi-a spus ce simptome au avut alții înainte.Recuperarea a durat destul de mult.„, a povestit Camelia Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a trecut prin clipe cumplite

Mihai Mitoșeru a trecut prin cel mai negru coșmar din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama lui. Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom, afecțiune care îi punea viața în pericol și pentru care trebuia să fie operată de urgență.

Situația a fost delicată încă de la început din cauză că marea actriță nu a putut fi operată la data programată inițial, din cauza lipsei de sânge cu care se confruntă spitalele din țara noastră. După un apel făcut de Oana Roman în mediul online, oamenii cu suflet mare au donat sânge, iar în cele din urmă operația a putut avea loc.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Din fericire, Camelia Mitoșeru a reușit să depășească problema medicală cu care s-a confruntat. Chiar fiul său a fost cel care a ținut să-i înștiințeze pe oamenii care s-au rugat pentru ea și care i-au fost alături în această perioadă dificilă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com