CAMPIOANA MOMENTELOR ”+18” DIN ”FERMA” NU MAI ESTE SINGURĂ! ”ANUL ĂSTA FAC DE DOUĂ ORI CRĂCIUNUL!”

Otniela are iubit! Cel puțin asta se poate deduce după reacția pe care a avut-o într-o intervenție la Vorbește lumea, emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove, pe Pro TV. Fosta concurentă de la Ferma sau Survivor nu a intrat deloc în detalii, a zâmbit însă la toate apropourile celor doi, iar în final a spus că anul acesta va participa la două sărbători de Crăciun!

Otniela declara în vara acestui an că nu-i stă deloc gândul la iubit pentru că are altele pe cap, mult mai importante. „Dacă aș avea o relație, aș prezenta-o tuturor. În momentul de față nu există această relație. Iubesc… viața. Însă ceva, ceva există acolo! Atunci când lucrurile vor fi clare, nu voi avea nici o problemă să-l prezint!“, spunea Otniela pentru Unica

Otniela nu mai este singură! Cu cine petrece Crăciunul

Otniela are iubit! ”Anul ăsta fac de două ori Crăciunul!”

Doar că la câteva luni distanță astrele s-au așezat puțin altfel… Iar Otniela ar avea iubita! ”Vreau să petrec sărbătorile astea în zăpadă, pe pârtie, așa îmi place mie să petrec”, a deschis discuția Otniela. Atacul a venit de la Cove: ”El știe să schieze?” Otniela a parat: ”Care el?” ”E deja membru al familiei?”, a continuat insinuarea din studioul Pro TV. Dar Otniela a schimbat vorba, cu un surâs vinovat parcă. Și iar a venit o întrebare incomodă: ”Îl prezinți familiei? Îmi place de băiat… S-a sacrificat, face Crăciunul cu ea..” .

Otniela a ținut, imediat, să anunțe că va avea două petreceri! ”Va fi de două ori Crăciunul!”, a spus Otniela, care a intrat ceva mai adânc în subiect și a dat mai multe detalii despre presupusul iubit. ”Va fi un Crăciun mai dulce, cum e laptele în cafea, dramul ăla de lapte îi dă un gust mai bun, îl schimbă”, a spus râzând Otniela. Imediat, Cove a explicat cum ar sta, de fapt, lucrurile. I-a spus Adelei, care vedea o altă variantă. ”El face Crăciunul cu ea, la ai ei, apoi, după Crăciun, îl mai fac odată, doar amândoi”, a explicat, amuzat, Cove.

Otniela nu mai este singură! Cu cine petrece Crăciunul

Otniela este îndrăgostită de machiaj

Una dintre marile pasiuni ale Otnielei este machiajul. „Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri. 

În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, declara ea într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Sursa: cnacan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com