CANCAN DEZVĂLUIE NOI AMĂNUNTE DIN TELENOVELA SFÂRȘITULUI DE AN! DESPĂRȚIREA DE DRAGNEA A DEVASTAT-O PE IRINA! A PLEDAT “NEVINOVATĂ”, DAR… + CE ASCUNDE FOSTUL IUBIT?! - RADIO FX NET

CANCAN DEZVĂLUIE NOI AMĂNUNTE DIN TELENOVELA SFÂRȘITULUI DE AN! DESPĂRȚIREA DE DRAGNEA A DEVASTAT-O PE IRINA! A PLEDAT “NEVINOVATĂ”, DAR… + CE ASCUNDE FOSTUL IUBIT?!

Liviu Dragnea își făcea bagajele și părăsea căminul conjugal, în urmă cu doar câteva zile, lăsând în urmă o iubită în lacrimi. Politicianul aflase de o presupusă relație a Irinei cu fostul ei iubit și, orbit de gelozie, a ”rupt” ușa, iar de atunci nu i-a mai dat niciun semn de viață. Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că tânăra alături de care Dragnea pășea chiar și la congresul PSD plânge de trei zile și nu știe ce să facă pentru a-și aduce înapoi acasă partenerul de viață, mai în vârstă decât ea cu 30 de ani.

Iubirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a rupt în urmă cu câteva zile. Fostul lider PSD și-a luat bagajele și a plecat din casa în care locuiau împreună

Irina ar vrea să recunoască, dar îi e frică de gelozia lui Dragnea

Nu a recunoscut nimic din acuzele pe care Liviu Dragnea i le-a adus, relația cu fostul iubit, deși a ținut cu el legătura. Acum o bate gândul s-o facă, să spună tot, dar ezită. ”Liviu Dragnea e regele geloziei, iar Irina nu știe ce să facă, îi este teamă”, a dezvăluit un apropiat al celor doi. Așa că, deocamdată, doar își îneacă amarul în lacrimi, singură în casa pe care ea a cumpărat-o din ”darul” fostul președinte al pesediștilor. Unde visa să locuiască, fără ”turbulențe”, alături de Liviu Dragnea.

Cine este, însă, cel care a provocat cutremurul în familia Dragnea? Pe rețelele de socializare, ”fostul” Irinei, pe care nu l-a uitat însă, nu pune poze cu soția și copiii, de unde s-ar deduce două variante: ori a divorțat, ori doar a vrut să-i confere Irinei liniștea că își dă întâlnire cu un bărbat liber!

Presupușii amanți aveau un nume de cod pentru Liviu Dragnea: Mustăciosul

Nume de cod pentru Liviu Dragnea: Mustăciosul

Povestea curge mai departe. Cu un complice. Presupusul amant al Irinei a avut lângă el un adevărat prieten, care l-a ”scos” din situațiile imposibile cu soția. ”Spunea că se întâlnește cu amicul lui, de fapt, el se întâlnea cu Irina. Nevastă-sa nu a bănuit niciodată că se vede cu altcineva”, a povestit sursa CANCAN.RO. Mai mult, cei doi amorezi pe ascuns ar fi avut și un nume de cod pentru Dragnea: Mustăciosul. ”Așa îi spuneau când vorbeau la telefon, când plănuiau întâlnirile și nu numai”, a mai spus sursa noastră.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com