CANCAN.RO A AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE VICTOR SLAV ÎȘI ȚINE IUBITA „ASCUNSĂ”! SELINA A FĂCUT SHOW-URI PENTRU ADULȚI, IAR NOI AVEM DOVADA!

Sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi publicului larg”, declara Victor Slav, în urmă cu ceva timp, pentru click.ro.

a

Prezentatorul de la Kanal D și Selina și-ar fi ținut relația la secret din motivele invocate mai sus, ar spune ei, dar gurile rele au altă versiune. Potrivit surselor CANCAN.RO, relația celor doi n-ar fi fost prea expusă din cu totul alte considerente. Unele care ar avea legătură cu trecutul Selinei.

Selina ar avea un trecut pe care Victor l-ar vrea uitat

Selina ar fi făcut videochat/ Sursă foto: Instagram.com

Ca multe alte domnișoare, Selina, pe numele ei real Elena Lupu, ar fi ales o cale mai ușoară pentru a-și câștiga existența și ar fi intrat în lumea videochat-ului. S-ar fi întâmplat în anul 2013, când se angaja la unul dintre cele mai cunoscute studiouri de videochat din București, unde activa sub diferite nume.

Scenariul ar fi fost următorul: actuala iubită a prezentatorului ar fi pretins că este bolnavă, pentru a-i sensibiliza pe bărbații cu care interacționa. Iar, ulterior, aceștia i-ar fi sărit în ajutor cu zeci de mii de euro. Acesta ar fi și motivul pentru care Selina se ferește să iasă în lumina reflectoarelor, dar și să se prezinte sub adevăratul ei nume. În plus, n-ar vrea ca bărbații respectivi să-i dea de urmă.

Pozele de atunci, față de cele acum, sunt ușor diferite, însă există câteva detalii care ar da-o de gol pe Selina. Tânăra ar fi apelat la ajutorul specialiștilor pentru a se „tuna”, dar tatuajul de pe claviculă, trăsăturile feței și culoarea ochilor sunt doar câteva dintre elementele vizibile cu ochiul liber.

Selinei i se vede tatuajul de pe claviculă/ Sursă foto: Instagram.com

Selina ar fi făcut o „obsesie” pentru Bianca Drăgușanu

Mai mult decât atât, se pare că iubita lui Victor Slav, ca multe alte domnișoare, și-ar fi luat „modele” din rândul divelor din showbiz. Iar surpriza vine abia acum! Femeia pe care ar fi încercat să o „copieze” ar fi nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.

Selina ar fi apelat la serviciile plasticienilor și și-ar fi făcut intervenții estetice pentru a arăta întocmai ca fosta soție a lui Slav. Iar, la scurt timp după ce ar fi început procesul de „transformare”, Selina ar fi fost supranumită „Drăgușanca” în rândul colegelor de la studio. Ulterior, Selina și-ar fi îndreptat atenția către Victor Slav, pe care ar fi și reușit să-l „prindă în mreje”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com