CANCAN.RO L-A PRINS ÎN FAPT ALĂTURI DE FIICA ANAMARIEI PRODAN, IAR MAMA LUI ALEX DELEA A LUAT FOC: ”CE-AI FĂCUT, MĂ?!” + ROLUL LUI VELEA ȘI COPILĂRIA CU GARCEA

Trecerea lui Delea către publicul feminin poate fi datorat și apariției din „Haita de acțiune”, film care a înregistrat cifre record. Însă la înregistrările pentru capodopera cinematografică vedeta a cunoscut o persoană care i-a schimbat viața. Este vorba despre nimeni altul decât Mugur Mihăescu, pe care Alex Delea îl privește aproape ca pe o figură paternă.

a
Alex Delea a oferit un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, direct de la „Beach, please!” (Foto: captură video)

CANCAN.RO l-a prins în fapt alături de Sarah Prodan, Alex Delea clarifică relația cu sportiva

CANCAN.RO: Noi am dat un material când vorbeai cu Sarah Prodan, la Nuba, ce a fost acolo, Alexandru?!

Alex Delea: Am primit acel articol de la mama. Ea e foarte la curent cu tot ce se întâmplă în lumea asta, față de mine.

CANCAN.RO: Cu descrierea, din partea ei, fiind care?

Alex Delea: Ceva de genul – «ce-ai făcut, mă?». M-am uitat la cele spuse și zic «unde a mers totul, atât de departe», eu vorbeam cu ea, absolut normal. Eu vorbesc mai tactil, sunt mai drăgăstos de felul meu, cu oricine.

CANCAN.RO: Dar voi sunteți prieteni?

Alex Delea: Da, atât, vorbim normal.

Alex Delea și Sarah au fost surprinși împreună, în urmă cu o lună, la Nuba (Foto: CANCAN.RO)

Fostul câștigător de la Survivor, confuzie de nume cu „tizul” Alex Velea

CANCAN.RO: Știu că ai fost plecat de Paște, ai văzut-o pe mămăița?

Alex Delea: Am petrecut aproape tot timpul cu ea. Atât de mult încât anumiți prieteni din Spania, pentru că am prieteni foarte mulți în Spania, mi-au bătut oarecum obrazul pentru că nu am stat cu ei.

CANCAN.RO: Dar când ai plecat, ai plâns tu sau a plâns ea?

Alex Delea: Din păcate a fost tragicomedie, pentru că eu în mod normal întârzii unde mă duc. Am plecat cu o oră îninte de acasă și am întârziat la aeroport. Am pupat-o pe mămăița, am sunat-o că n-am putut să îmi iau la revedere. Dar revenind la articolul cu Sarah, chiar eram curios când voi fi întrebat prima dată, public, de chestia asta. După aceea a mai apărut ceva, mai grav, că a dat de pământ cu mine. Bine, după aceea am văzut că scria acolo «A dat de pământ cu Alex Delea», iar mai jos era explicată fapta – «Alex Delea, un cunoscut cântăreț, faimos».

CANCAN.RO: Deci te-au confundat cu Velea?

Alex Delea: Păi au inventat multe chestii. Dar eu iau în glumă tot.

Alex Delea s-a declarat impresionat de interacțiunea cu Mugur Mihăescu (Foto: Instagram)

Alex Delea, profund impresionat de relaționarea cu Mugur Mihăescu: „A fost ca un tată pe care nu l-am avut!”

CANCAN.RO: Tu pătrunzând recent în lumea asta, vreau să te întreb cu ce vedetă ai stat la masă și te-a impresionat?

Alex Delea: Cu Garcea. Eram la filmări și chestia foarte tare e că pe Garcea l-am văzut pentru prima dată în viața mea îmbrăcat în polițai. I-am zis «Garcea, omule, tu știi că eu am trăit cu tine toată copilăria mea, îți știu toate serialele, toate replicile». Și stătea cu pulanul în mână, e un personaj extraordinar.

CANCAN.RO: Așa e și în viața reală, jovial?

Alex Delea: E un om de nota 200. Ba mai mult, la filmări, am avut o problemă la spate, nu mai puteam să stau, mă durea foarte tare spatele. M-am întins și m-a făcut bine. Zic «după ce că e prima dată când îl văd, mi-a mai reparat și spatele», ca un tată pe care nu l-am avut.

SURSA: https://www.cancan.ro/cancan-ro-l-a-prins-in-fapt-alaturi-de-fiica-anamariei-prodan-iar-mama-lui-alex-delea-a-luat-foc-ce-ai-facut-ma-rolul-lui-velea-si-copilaria-cu-garcea-20815937

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com