Când are loc finala Asia Express. Cât valorează marele premiu

Asia Express este unul dintre cele mai urmărite show-uri ale momentului. Celebrul concurs care se desfășoară pe meleagurile Asiei este pe punctul de a se încheia, după o lungă perioadă grea și telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă va câștiga echipa lor preferată.

a

Finala Asia Express

Asia Express este cea mai iubită emisiune a momentului. După probe grele, lungi, provocări interminabile, concursul este pe punctul de a se încheia. Toți iubitorii acestui show se întreabă când va fi desemnată echipa învingătoare a acestui sezon de pe „Drumul Împăraților”.

Producătorii au anunțat când are loc finala Asia Express, cel mai important moment al acestui show. În acest moment, patru echipe se duelează: Mihai Petre și Elwira, Cuza și Emi, Lidia Buble și Estera, Cosmin Natanticu și Eliza. Rămâne de văzut care vor fi câștigătorii, în funcție de cum evoluează situația lor până la sfârșit.

Deși o singură echipă intră în posesia marelui premiu Asia Express, respectiv 30.000 de euro, toți concurenții au avut câte ceva de învățat din acest concurs. Experiența în sine a fost cu adevărat una unică pentru toată lumea, având în vedere dificultatea probelor.

Conform echipei de producție, ultimul episod din Asia Express, sezonul 4, va avea loc la data de 28 noiembrie 2021. De la ora 20.00, telespectatorii vor putea vedea cum se descurcă preferații lor la proba decisivă și vor afla cine câștigă competiția de pe „Drumul Împăraților”, una dintre cele mai interesante de până acum.

Concurenții cedează la Asia Express

Concurenții sunt extrem de stresați și probele sunt din ce în ce mai dificile, cu cât se apropie mai mult de finală. Locurile de cazare sunt tot mai puține, șoferii tot mai reticenți și concurenții așteaptă cu nerăbdare să se termine tot.

Cuza și Emi sunt unii dintre concurenții care s-au certat în ediția de duminică seară a emisiunii Asia Express. Concurenții au avut o misiune destul de grea, și anume să ridice castele de nisip pe plajă, la malul mării și cu greu au putut face față. Membrii trupei Noaptea Târziu și-au aruncat vorbe grele din cauza presiunii care s-au pus pe ei, dar ulteriori s-au împăcat și au continuat să lupte împreună.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com