CÂND ESTE FINALA AMERICA EXPRESS 2023, LA ANTENA 1

Aventura America Express 2023 – Drumul Aurului se apropie cu pași repezi de sfârșit. Din nouă echipe au mai rămas doar cinci. Concurenții au trecut prin Mexic și Guatemala, iar acum se află în Columbia, unde sunt tot mai aproape de deznodământul acestui sezon. Iată când este difuzată finala America Express 2023, la Antena 1.

a

Aventura America Express 2023 – Drumul Aurului este aproape de final. În competiția de la Antena 1 au mai rămas doar cinci echipe: Puya și Melinda, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean și Dinu Gavril.

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului i-a purtat pe concurenți prin Mexic și Guatemala, iar acum echipele se află în Columbia, în ultima etapă a competiției.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian povestesc telespectatorilor despre specificul zonelor, despre obiceiurile și ineditul lor. De asemenea, Irina Fodor este cea care prezintă America Express 2023 și îi însoțește pe concurenți în aventura vieții lor.

Ei bine, concurenții rămași în competiție trec prin ultimele probe ale competiției, căci finalul se apropie cu pași repezi. Finala America Express 2023 – Drumul Aurului are loc pe 26 martie, la Antena 1.Concurenții de la America Express s-au întrecut, pe 6 martie 2023, în cursa pentru ultima imunitate din acest sezon al show-ului de la Antena 1. „Nu vreau să vă întrerup veselia. Vreau să vă spun ceva neplăcut și poate șocant. În acestă etapă nu mai există decât o singură imunitate. Care este și ultima din acest sezon”, a anunțat Irina Fodor.

Cursa pentru ultima imunitate i-a adus pe concurenții America Express în localitatea care a inspirat filmul de animație „Encanto”, coloratul orășel columbian Barichara. Pentru a face cursa și mai dificilă, concurenții au căutat răspunsuri la întrebări despre cultura locală, în timp ce erau încătușați. Cu toții au luptat cu toate forțele, însă doar o echipă a ieșit învingătoare.

Așadar, ultima imunitate de la America Express 2023 a fost câștigată de Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

„Ne-am dorit atât de tare imunitatea și să intrăm în etapa nouă!”, a spus Andreea Antonescu.

Am fost determinate”, a precizat Andreea Bălan.

Colegii lor s-au bucurat pentru ele, dar mai ales, pentru că Nelu Cortea și Cătălin Bordea, care au obținut cele mai multe imunități, nu au câștigat și de data asta.

„Am crezut că mor dacă luați voi (n.r. Bordea și Cortea). Dacă o luau Bordea și Cortea eu eram pregătit să-i înjur”, a spus Cătălin Scărlătescu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com